Ny hovedsponsor og medejer: Aarhusiansk rigmand går ind i Aarhus Fremad

Ejendomsinvestor Peter Krogsgaard Jørgensen har købt sig ind i Aarhus Fremad.

Artiklens øverste billede
Peter Krogsgaard Jørgensen (tv.) har købt 10 pct. af Aarhus Fremad gennem selskabet Koncenton. Fremad-direktør Lars Kruse (th.) glæder sig over det nye samarbejde. Foto: Joachim Ladefoged

De sort og gul-stribede Aarhus Fremad-trøjer får fremover et nyt navn på brystet og maven.

Klubben har nemlig fået en ny hovedsponsor og medejer i det danske ejendomsinvestorfirma Koncenton.

Bag firmaet, der holder til i Prismet og er en af de største danske ejendomsinvestorer, står aarhusianske Peter Krogsgaard Jørgensen, som har købt 10 procent af den traditionsrige Aarhus N-klub, som huserer i 2. division.

Parterne har foreløbig lavet en et-årig aftale, som sikrer Aarhus Fremad et solidt økonomisk tilskud og samtidig gør det muligt at fastholde de sportslige ambitioner, skriver klubben i en pressemeddelelse.

»Vores værdier passer rigtig godt sammen, og med en stærk partner på holdet kan vi også tillade os at have høje sportslige ambitioner,« siger adm. direktør i Aarhus Fremad, Lars Kruse.

Man skal ikke være mange minutter på Riisvangen på en kampdag for at opleve den her helt særlige stemning

Peter Krogsgaard Jørgensen, direktør i Koncenton

Fokus på det sociale

Kruse haft en række samtaler med Peter Krogsgaard Jørgensen, og parterne er enige om, at de sportslige ambitioner gerne må række til mere. Men samtidig er det en væsentlig del af samarbejdet at styrke og dyrke den sociale profil i Aarhus Fremad, der blandt andet rækker ud til studiemiljøet i Aarhus.

»Der er et stort socialt perspektiv i Aarhus Fremad. Det er en klub, som hylder fællesskabet og mennesker i alle afskygninger, og den tankegang og de initiativer, der følger med, vil vi gerne være med til at styrke. I Koncenton siger vi, at vi investerer i mennesker og mursten. Det er i den rækkefølge, og derfor passer vi godt sammen med Aarhus Fremad,« siger den nye medejer.

Den lidt atypiske sponsoraftale handler først og fremmest handler om at bruge Aarhus Fremad som en platform for at dyrke fællesskaber eksempelvis i form af fundraising-kampagner til mennesker, der har behov for hjælp, arrangementer, der bringer byens studerende tættere sammen og netværk, der kan medvirke til vidensdeling og kompetenceudvikling i erhvervslivet.

Vil udfordre kulturen

Målet er ifølge parterne at skabe et nyt og stærkt netværk i klubben bestående af regionens ti stærkeste virksomheder inden for ejendomsbranchen.

»Fremad kan blive et spændende omdrejningspunkt – på tværs af virksomheder og kulturelle skel. Man skal ikke være mange minutter på Riisvangen på en kampdag for at opleve den her helt særlige stemning. Vi kommer ikke med en drøm om Superligaen, men med en drøm om, at Fremad i endnu højere grad skal kunne tilbyde oplevelser og en kultur, der gør en forskel for mennesker,« siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Han nævner Aarhus Fremads samarbejde med Skyggebørn og hjælp til hjemløse som gode eksempler på noget af det, som Koncenton gerne vil bidrage til mere af.

»Det er vores håb, at Koncentons engagement kan trække andre investorer til. Sport har potentiale til at nå mange mennesker, og i Fremad vil vi gerne udfordre fodboldkulturen i Danmark og vise, at det ikke kun handler om tre point og videre til næste kamp,« siger Lars Kruse.

ddp

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.