Aarhusiansk badminton-komet vinder VM-bronze

Anders Antonsen tabte VM-semifinale i Spanien.

Artiklens øverste billede
Anders Antonsen - nummer tre fra venstre - med sin bronzemedalje. Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

Anders Antonsen formåede ikke at spille sig VM-finalen som i 2019. For det blev til et nederlag i semifinalen til Loh Kean Yew fra Singapore, der tidligere i turneringen slog Viktor Axelsen.

Nederlaget blev på 21-23, 14-21, og dermed kunne han tage til takke med en bronzemedalje.

»Skuffelsen er selvfølgelig stor, når vi spiller for at komme i en VM-finale, men som kampen blev spillet, mødte Anders en modstander som spillede sit livs badminton, og jeg føler, at Anders spillede med alt det, han havde med på banen i dag, og jeg føler mig overbevist om, at vi nok skal komme styrket ud af det her,« siger cheflandstræner Kenneth Jonassen til Dansk Badminton Forbunds hjemmeside.

24-årige Antonsen er født og opvokset i Aarhus og har haft sin badmintonopvækst i Aarhus Badmintonklub, hvor faderen Tonny er halinspektør.

Seneste danske medalje ved VM vandt aarhusianeren selv i 2019, hvor det blev til sølv. Viktor Axelsen er den seneste danske verdensmester med sin titel i 2017.

Den nyvundne medalje kommer efter alt at dømme ikke op at hænge.

»Den betyder ærlig talt ikke så meget. Jeg havde håbet på, det skulle være mit år. Jeg var klar over, der var ekstra gode muligheder med Viktor Axelsen og Kento Momota ude. Dermed ikke sagt, titlen var min. Jeg havde bare håbet på det,« siger Antonsen til TV 2 Sporten.ksa

Læs også

Del artiklen