Tvillingebrødre på kontrakt hos AGF

Artiklens øverste billede
Mikkel og Lukas Falk Hansen er kommet på ungdomskontrakt i AGF de næste 2.5 år. Pressefoto: AGF

Tvillingebrødrene Mikkel og Lukas Falk Hansen, 15 (årgang 2006), har netop signeret en ungdomskontrakt med AGF. Duoen har en fortid i TRIF, hvor de første gang stillede op til træning som femårige.

De spillede fire år i barndomsklubben og vandt et hav af stævner med kammeraterne i TRIF.

I 2015 startede de hos AGF, hvor de spillede første år med årgangen lige over. Straks tog det herefter fart for tvillingebrødrene som allerede kan skrive en hel bog om deres meritter hos de hvidklædte i Aarhus.

De deltog i 2016 med AGF U11 i Mini-Euro i Tjekkiet, hvor de mødte de største klubber i Europa.

Samme år deltog de i et stort stævne i Tyskland med egen årgang i AGF, hvor de blev nummer 2 ud af 48 hold. Kun slået i finalen af Manchester City.

I 2017 vandt de DM med AGF U12 efter finalesejr over Brøndby. Desværre var de begge skadede hele U14-året, hvor de ikke spillede kampe.

Mikkel og Lukas Falk Hansen kom imidlertid stærkt tilbage som U15 spillere sidste sommer og blev rykket fast op i U17 truppen de sidste 6 kampe.

Scorede mod FCM

Nu spiller begge førsteårs U17 og er som oftest blandt de 11 startende.

I lørdags medvirkede de 2-2 opgøret mod FC Midtjylland, hvor begge kom på scoringslisten. Mikkel Falk Hansen scorede på hovedstød i den ordinære spilletid, mens Lukas Fallk Hansen scorede på straffespark efter deadline. Til gengæld brændte brormand.

FCM vandt straffesparkskonkurrencen med 5-4.

I U17 DM Ligaen sparkes der straffespark som afslutning, når en kamp ender uafgjort.

Går på Rønde Skole

»Brødrene har i fredags skrevet under på 2,5 års ungdomskontrakt med AGF og glæder sig meget til at fortsætte den gode udvikling i et super talentmiljø, hvor de nyder stor tillid af trænerne og klubben. De selvtræner ofte på kunstgræsbanen i Rønde,« fortæller Søren Melgaard, TRIF entusiast, og bekendt med Familien Falk Hansen.

Deres farfar, Erland Falk Hansen, påstår, at han har slidt mindst en BMW op på at køre drengene til træning gennem årene.

«Drømmen er med tiden at opnå udtagelse til DBUs ungdomslandshold og Superliga-debut, som en anden TRIF-dreng, Mathias Sauer, opnåede tidligere på året,« forsikrer Søren Melgaard.

Mikkel og Lukas Falk Hansen går begge i 9. klasse på Rønde Skole.

»Det er skønt når unge sportsudøvere fra Syddjurs, har drømme, er målrettede og lykkedes som forbilleder for andre unge.,« siger Søren Melgaard.

Læs også

Del artiklen