Drama i Aarhus-bugten: Det danske hold kæntrer i træningen forud for SailGP

Denmark SailGP Team kæntrede under træningen på hjemmebanen i Aarhusbugten tirsdag. Forberedelserne til den første SailGP-begivenhed nogensinde i Danmark er i fuld gang.

Artiklens øverste billede
Denmark SailGP Team kæntrede under træningen på hjemmebanen i Aarhus-bugten tirsdag 17. august. Pressefoto.

Det danske SailGP-hold kæntrede ved dagens træning.

Den iøjnefaldende hændelse opstod, da holdet sejlede i Aarhus-bugten forud for ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix, der holdes 20.-21. august.

Det er første gang, at den danske båd er kæntret, siden den blev en del af ligaen i 2019. Alle besætningsmedlemmer og båden er okay, og båden var tilbage oprejst og sejlende i bugten inden for 30 minutter.

»Når du sejler på kanten af det mulige i denne form for foiling-båd, er en kæntring aldrig langt væk,« siger den danske skipper, Nicolai Sehested, i en pressemeddelelse.

»Det er lidt som at falde af en cykel for første gang. Nogle af de bedste sejlere i verden har gjort det samme, så vi vil ikke dvæle mere ved det. Jeg tror bare, det viser, at efterhånden som vi får flere timer om bord, skubber vi grænserne yderligere. Båden og besætningen er heldigvis i god behold, og vi glæder os til at give et show til de danske fans på hjemmebane i weekenden,« lyder det fra skipperen.

ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen