Aarhus hylder Anne-Marie Rindom

OL-guldvinder Anne-Marie Rindom kommer tilbage i Aarhus på mandag til en hyldest, hvor alle er velkomne.

Artiklens øverste billede
OL-guldvinder Anne-Marie Rindom blev modtaget af venner, familie og presse, da hun sammen med Viktor Axelsen landede i Københavns Lufthavn fredag 6. august 2021. Nu bliver hun også hyldet i Aarhus, hvor hun er bosat. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)

På mandag - 16. august klokken 16.15 - kan aarhusianere møde den nykårede OL-guldvinder Anne-Marie Rindom på Havnepladsen, der ligger mellem Navitas og Dokk1.

Her vil borgmester Jacob Bundsgaard (S) og rådmand Rabih Azad-Ahmad (R) hylde den aarhusianske sejler og byde hende velkommen tilbage som del af Denmark SailGP team.

Det oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Efter en dramatisk OL-dyst ved den japanske kyst, som endte lykkeligt med OL-guld for den aarhusianske sejler Anne-Marie Rindom, er hun nu som del af det danske team for første gang tilbage på vandet og klar til en ny dyst på havet.

Denne gang i Aarhus, hvor Anne-Marie Rindom bor og læser, som den perfekte ramme for en helt unik sejlsportsoplevelse med de hurtige foilende F50 katamaraner i weekenden 20.-21. august.

De danske hjemmebanefavoritter fra Denmark SailGP hold med blandt andre skipper Nicolai Sehested samt Anne-Marie Rindom og Martin Kirketerp er klar til at tage kampen op mod sejlsportens absolutte verdensstjerner, når de otte hold fra hele verden dyster om mesterskabet. Der skulle være garanti for spænding og dramatik, når de identiske foilende F50 katamaraner hæver sig op over vandet og passerer hinanden og tilskuerne med op til 100 km/t på Aarhus Bugt.


ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen