Medie: Anders Holch Povlsen investerer 125 millioner kr. i AGF-konkurrent

Den aarhusianske milliardær, der er landets rigeste mand, vælger ifølge Ekstra Bladet at lægge en stor portion penge hos FC Midtjylland.

Artiklens øverste billede
Anders Holch Povlsen (i midten) blev for 14 dage siden set i selskab med AGF's bestyrelsesformand, Lars Fournais, (TV) til kampen mellem AGF og Brøndby IF på Ceres Park i Aarhus.. Det er dog FC Midtjylland, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger får glæde af hans penge. Arkivfoto: Claus Bonnerup

Det kan godt være, at han blev set på tribunen i selskab med AGF’s bestyrelsesformand Lars Forunais, da den aarhusianske fodboldklub for 14 dage siden tabte hjemme i Aarhus mod Brøndby IF. Det kan også godt være, at han bor på et stort gods, der ligger i Aarhus Kommune.

Men det er ikke i AGF, at Anders Holch Povlsen fredag bliver præsenteret som storaktionær. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det i stedet hos Superliga-rivalen FC Midtjylland, at Anders Holch Povlsen køber sig ind i ejerkredsen og står bag en kapitaludvidelse på 125 millioner kr., som fredag bliver præsenteret på et pressemøde.

Den midtjyske fodboldklub, som har hjemmebane i Herning, er dog ifølge Ekstra Bladet ikke helt ukendt terræn for den aarhusianske rigmand. Anders Holch Povlsens virksomhed Bestseller har nemlig som bekendt hovedsæde i Brande, der ligger tæt på FC Midtjyllands træningsanlæg i Ikast, hvor Anders Holch Povlsen flere gange er blevet set, skriver Ekstra Bladet.

Anders Holch Povlsen kommer med sine mange millioner kroner til at eje en fjerdedel af FC Midtjylland.

jwh

Læs også

Del artiklen