Frustrerede fans demonstrerede, da AGF fik pokalbank: Nu venter sigtelser forude

Fans fyrede romerlys af, men opførte sig ellers "eksemplarisk".

Artiklens øverste billede
AGF-fans var utilfredse med, at de ikke måtte komme ind på stadion.

Hjemmeholdet tabte, og en gruppe fans kan se frem til at blive sigtet for at tænde romerlys.

Det er status, efter at AGF torsdag aften tabte 0-2 til Randers i pokalsemifinalen mellem de to hold.

Omkring 100 fans deltog i en anmeldt demonstration, fordi de var utilfredse med, at de ikke måtte følge kampen fra tribunerne på Ceres Park.

Politiet vil nu gennemse videomateriale fra demonstrationen, og ifølge vagtchef hos Østjyllands Politi Rene Ludvig vil de fans, der hev romerlys frem, blive sigtet. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Han hæfter sig ved, at demonstranterne ellers opførte sig pænt.

- Da AGF kører ind, går de pænt hjem. De har opført sig eksemplarisk. Det er simpelthen så fredeligt, som det kan være. Det er helt perfekt, sagde vagtchefen torsdag aften til avisen.

Sløjt AGF-hold

Rent sportsligt var det, ud fra et aarhusiansk synspunkt, ikke et kønt syn, da AGF tog imod lokalrivalerne fra Randers FC. AGF havde således svært ved at skabe chancer og generelt svært ved at få spillet til at fungere.

Efter kampen tog en lettere rystede AGF-træner, David Nielsen, pokalnederlaget på sine skuldre.

- Vi manglede selvtillid, vi manglede kvalitet på bolden, vi manglede bevægelse, og vi manglede relationer. Vi manglede det hele i anden halvleg. Og når vi mangler det hele, er det kun en persons ansvar, og det er mit, sagde han efter kampen til Ritzau.

Returkampen mellem AGF og Randers spilles den 15. april på Cepheus Park i Randers. Enten FC Midtjylland eller Sønderjyske venter i finalen.

sb

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen