AGF-topscorer er lettet over endt måltørke

Efter seks kampe uden mål var AGF-topscorer Patrick Mortensen lettet over igen at score i Superligaen.

Artiklens øverste billede

Søndag fik AGF's målmager Patrick Mortensen igen scoret i Superligaen, efter seks kampe, hvor den farlige angriber ikke har formået at øge denne sæsons måltotal.

Senest den 31-årige angriber nettede var i 3-1-sejren over Brøndby den 7. december, skriver Ritzau.

Det forløsende mål søndag kom fra 11-meterpletten mod Sønderjyske, da han sammen med sine holdkammerater vandt 2-0 hjemme på Ceres Park i Superligaens 17. runde.

Derfor var det naturligvis en lettet topscorer, som efter kampen satte ord på den specielle periode, han har været inde i.

"Selvfølgelig var det dejligt som angriber at få scoret igen, det er klart efter en lidt speciel periode. Jeg har spillet her i to år nu, og det har været første gang, jeg har haft en periode, hvor jeg ikke har scoret i nogle kampe. Så ved jeg, at der bliver sat spørgsmålstegn ved en, men for mig har det bare været et spørgsmål om tid, før målet kom igen," siger angriberen.

AGF-træner David Nielsen var ligeledes glad for at se mål fra Mortensen, som han dog aldrig har tvivlet på:.

"Det var jo kun et spørgsmål om tid. Det fylder sikkert noget for ham, men jeg har ikke brugt et eneste sekund på at spekulere over det. Nu er han i gang igen med at score mål, og så er jeg sikker på, at der nok skal komme flere fra hans støvler," siger Nielsen.

Mortensen er efter søndagens mål delt topscorer i Superligaen med Brøndbys to offensive profiler Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre, som også begge har nettet ni gange i sæsonen.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen