Daniel Arzani.

Daniel Arzani. Pressefoto fra AGF

AGF handler ind i Manchester City

Den australske midtbanespiller Daniel Arzani er kommet på leje i AGF frem til sommer

AGF's to australske spillere Alex Gersbach og Zach Duncan kan nu byde velkommen til en landsmand fra Down Under.

Det er den 22-årige midtbanespiller Daniel Arzani, der kommer fra en af verdens bedste klubber, engelske Manchester City, hvor han har været på kontrakt siden 2018. Han har dog ikke fået nogen kampe for den engelske storklub, men været på et lejeophold i skotske Celtic FC, der blev forstyrret af en skade i hans debut for den skotske storklub.

I efteråret 2020 har han været på leje i hollandske FC Utrecht, hvor han fik fem kampe og lagde op til to mål i Æresdivisionen.

Nu går turen så til AGF, hvor han kommer på en lejeaftale frem til sommer. 

Pressefoto fra AGF.

"Arzani er en talentfuld og spændende spiller, der kan begå sig både på den offensive del af midtbanen og på en kant. Han er en teknisk stærk spiller, der er rundet af den australske mentalitet, som vi jo kender godt i AGF, hvor det er sunde dyder og en god arbejdsmentalitet, der præger fodboldspillerne. Så han kommer til at passe godt ind i vores trup i foråret, hvor vi går ind i en periode med mange kampe," siger AGF-direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Daniel Arzani slog igennem i Australien i Melbourne City, hvorfra han i 2018 skiftede til søsterklubben i Manchester. Han har spillet seks A-landskampe, herunder ved VM i 2018, hvor han blandt andet spillede mod Danmark.

AGF's nye australier støder til truppen på Fredensvang, når han har overstået de karantæner og test, som fodboldspillere skal igennem i disse corona-tider efter et klubskifte.

jr

Publiceret 26 January 2021 09:58