Bubacarr Sanneh spiller i foråret for AGF.

Bubacarr Sanneh spiller i foråret for AGF. Pressefoto: AGF

AGF henter tidligere superliga-stjerne

AGF forstærker sig med den tidligere Superliga-profil Bubacarr Sanneh, som er hentet på en lejeaftale frem til sommer i den belgiske storklub Anderlecht.

"Efter Niklas Backman desværre er blevet alvorligt skadet, stod vi med en aktuel udfordring i vores bagerste kæde. Den har vi forhåbentlig nu løst med en dygtig forsvarsspiller i skikkelse af Sanneh, der gennem flere sæsoner har vist sit værd i 3F Superligaen," siger AGF-direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

26-årige Bubacarr Sanneh kom første gang til Danmark i 2014 til AC Horsens, som i 2017 solgte ham til FC Midtjylland. Her blev han dansk mester i 2018, før han skiftede til Anderlecht som et af belgiernes dyreste indkøb nogensinde. I sommeren 2019 tog han så på leje i tyrkiske Götzep, før han returnerede til Belgien, hvor han ikke har nydt samme succes som tidligere. 

"Sanneh er en top-spiller, der har en god alder. Han er blevet modnet af at være i Belgien og senere også i Tyrkiet, og vi ser frem til at byde ham velkommen tilbage til Danmark og til AGF, hvor han kommer til at supplere vores forsvar med sin fysiske styrke og sit hårde arbejde. Alle husker nok hans kvaliteter fra hans første tid i ligaen, og selv om han ikke har spillet så mange kampe på det seneste, så er han stadig en dygtig forsvarsspiller som kommer til at gardere os godt på den front i løbet af foråret, der byder på rigtig mange kampe," siger Jacob Nielsen. 

Bubacarr Sanneh har spillet 67 kampe og lavet 11 mål i Superligaen, før han tog udenlands. Han er landsholdsspiller for Gambia og har spillet 24 landskampe.

Bubacarr Sanneh slutter sig til truppen på Fredensvang, når han har overstået de obligatoriske karantæner og test, som enhver ny spiller skal igennem i disse corona-tider efter et klubskifte.

jr

Publiceret 25 January 2021 09:53