Allan Rostgaard fra taekwonde-afdelingen modtog også den nye hæder.

Allan Rostgaard fra taekwonde-afdelingen modtog også den nye hæder.

Sabro IF fylder rundt og hylder fire frivillige ildsjæle

I forbindelse med Sabro IF's 50 års jubilæum har foreningen stiftet ny pris

Af
Kim Skovrup Andersen

Forleden var Sabro IF's formand på en rundtur i lokalområdet for at overraske nogle af forstadsforeningens ildsjæle.

I anledning af at Sabro IF fylder 50 år i 2020, har foreningen stiftet en ny anerkendelse til de frivillige ildsjæle.

"Formålet med denne pris er at hylde dem, som i det forgangne år har udmærket sig ved at levere en ekstraordinær indsats. Enten som træner, bestyrelsesmedlem eller noget helt tredje. Hver afdeling i foreningen har indstillet kandidater, og hovedbestyrelsen har udvalgte tre frivillige til at modtage anerkendelsen," forklarer formanden for Sabro IF, Henrik Bonde.

Årets prismodtagerne er Allan Rostgaard, Anders Saur og Jess Stausholm fra henholdsvis taakwondo, fitness og håndbold. Derover modtog Martin Cassøe, som er tidligere formand for fodboldafdelingen, Initiativpokalen, der er blevet uddelt siden 1984. Den gives til en frivillig ildsjæl, som har gjort en aktiv indsats for foreningen og som har medvirket til øget fællesskab.

De har virkelig knoklet på i år med coronatiltag. Især har vores bestyrelse været hængt hårdt op med at opretholde alle restriktionerne

Dybt afhængige

Udover æren og blomster var der også et gavekort til den lokale hovedsponsor fra Dagli'Brugsen.

"Jeg vil gerne rette en kæmpe tak til alle de frivillige i Sabro IF. For at få en forening som vores til at fungere, kan det kun lade sig gøre ved hjælp af frivillige kræfter. Dem er vi selvfølgelig dybt afhængige af. De har virkelig knoklet på i år med coronatiltag. Især har vores bestyrelse været hængt hårdt op med at opretholde alle restriktionerne," siger Henrik Bonde, der har været formand siden 2015.

Håbet er at der kan holdes en kæmpe fest til næste år, når forsamlingsforbuddet forhåbentligt bliver hævet. 

"Vi vil gerne holde en udskudt jubilæumsfest til næste år, hvor vi igen vil fejre, anerkende og takke for den frivillige indsats i vores idrætsforening," lyder det fra formanden.

Publiceret 25 December 2020 07:00