Sandi Putros har adskillige Superliga-kampe på cv'et som dommer. Nu får han mulighed for også at dømme europæiske kampe.

Sandi Putros har adskillige Superliga-kampe på cv'et som dommer. Nu får han mulighed for også at dømme europæiske kampe. Arkivfoto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Aarhusianer udnævnt til FIFA-dommer:

 Nu får han europæiske kampe

Den aarhusianske Superliga-dommer Sandi Putros er netop blevet udnævnt til FIFA-dommer

Det er en stolt Sandi Putros, der netop har fået nyheden om, at han er blevet udnævnt til FIFA-dommer. Den titel betyder, at han nu kan få kampe rundt omkring i hele Europa.

Det skriver DBU på sin hjemmeside.

“Jeg har haft FIFA-udnævnelsen som mål, siden jeg debuterede i Superligaen. Så det er et stolt øjeblik for mig, at hårdt arbejde og dedikation har båret frugt. Og allerede nu er nye mål sat om at kæmpe med om de største kampe i Europa. Jeg glæder mig meget til at komme rundt i alle afkroge af Europa, opleve anderledes fodboldkulturer og opnå vigtig erfaring til gavn for dansk fodbold,” fortæller Sandi Putros DBU.

Sandi Putros er 33 år gammel og har siden 2016 dømt i den bedste danske fodboldrække. Han bor i Aarhus og er storebror til den tidligere AGF-spiller Frans Dhia Putros, der i dag spiller for Viborg FF i 1. division.

jwh

Publiceret 21 December 2020 13:17