Nicklas Helenius i kamp for AGF.

Nicklas Helenius i kamp for AGF. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

AGF sælger angriber: Tager afsked med vemod

Nicklas Helenius er snart fortid i den hvide trøje. Angriberen skifter til Silkeborg IF, når det kommende transfervindue åbner 5. januar 2021.

"Nicklas har været et godt bekendtskab for os, men både han og vi må også erkende, at det har været småt med spilletid i forhold til de ambitioner og den erfaring, som Nicklas Helenius har. Og set i lyset af vores tilføjelse af Mathias Jørgensen og, at Alexander Ammitzbøll snart vender hjem fra et godt ophold i Norge, så ville vejen til spilletid nok ikke blive kortere i det nye år. Derfor er det en god løsning for Nicklas og AGF, og vi ønsker Nicklas al mulighed held og lykke med hans fremtidige udfordringer og takker ham for en god tid i Aarhus," siger AGF's administrerende direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Nicklas Helenius kom til AGF i sommeren 2019 og har siden spillet 40 kampe og scoret fem mål. Nu gælder det så nye udfordringer i NordicBet Ligaen i Silkeborg IF, som Helenius tidligere har spillet for under et lejeophold i 2016/2017 sæsonen.

"Det er med vemod, at jeg nu tager afsked med AGF, hvor jeg har haft det godt - som spiller og som menneske. Her blev jeg taget imod med åbne arme, da jeg havde brug for en klubmæssig luftforandring, og jeg har nydt min tid på Fredensvang. Men jeg har også en alder som spiller, hvor jeg har brug for mere spilletid, end jeg har fået i AGF, hvor jeg især på det seneste har savnet at kunne vise mine kvaliteter frem. Jeg føler stadig, at jeg kan gøre en forskel i en startopstilling. Så da muligheden opstod for et skifte til en klub, jeg kender, og hvor jeg har været før, så var der ikke så meget at betænke sig på, og jeg ser nu frem til muligheden for at vise at mine kvaliteter som fodboldspiller og forhåbentlig bidrage til at hjælpe Silkeborg IF op i 3F Superligaen igen, hvor de hører til," siger Nicklas Helenius.

jr

Publiceret 14 December 2020 10:09