Peter Christiansen, i midten, skal være sportsdirektør i FC København.

Peter Christiansen, i midten, skal være sportsdirektør i FC København. Arkivfoto: Ernst van Norde/POLFOTO/arkiv

FCK henter AGFs sportschef - suspenderet i AGF

AGFs sportschef Peter Christiansen bliver ny sportsdirektør i FC København.

FCK oplyser, at klubben er nået til enighed med Peter Christiansen om, at han senest til april tiltræder som sportsdirektør med det øverste sportslige ansvar i klubben.

”Vi ser meget frem til at få PC til FCK som sportsdirektør, og vi er overbeviste om, at han har de rette redskaber i den situation, vi befinder os i, og til den fremtid, vi går i møde," fortæller William Kvist, der er midlertidig sportslig leder i FCK.

"PC har med stor succes bidraget til at løfte først Randers FC og siden AGF sportsligt, og han kommer med stor erfaring og indsigt i dansk og skandinavisk fodbold og har vist en stor evne til at identificere dygtige spillere.”

"Han er en enormt hårdtarbejdende mand, der har taget sit vinderinstinkt med videre fra sin aktive karriere, og han har gennem mange år vist sine evner som en dygtig købmand," siger William Kvist.

Peter Christiansen var som spiller aktiv i FCK fra 1999 til 2005.

”Det er selvfølgelig en kæmpe udfordring at komme til en klub som FCK med den historie og de forventninger, der følger med. Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og jeg ser frem til i samarbejde med Jess Thorup og de dygtige mennesker omkring holdet med at udvikle klubben og få FCK tilbage til toppen," siger Peter Christiansen og tilføjer:

"I første omgang skal jeg gøre mine opgaver i AGF færdige professionelt og godt, og det er alt mit fokus på nu,” siger Peter Christiansen.

Det kommer dog ikke til at ske. AGF meddeler, at klubben ikke ser andre muligheder end at suspendere PC med øjeblikkelig virkning.

"Vi er meget ærgerlige over, at Peter Christiansen har valgt at stoppe i AGF. Han har haft stor betydning for den sportslige fremgang, vi har oplevet de seneste år, og jeg vil gerne takke ham for den store indsats, han har ydet for AGF. Vi skal nu finde en ny sportschef, og indtil vi har en permanent afløser på plads, har vi aftalt, at adm. direktør Jacob Nielsen overtager hans opgaver midlertidigt," siger Lars Fournais, bestyrelsesformand i AGF.

jr

Publiceret 27 November 2020 13:45