Mikkel Hansen (tv.) og resten af det danske herrelandshold i håndbold kommer ikke i aktion onsdag i Aarhus, som det ellers var planlagt.

Mikkel Hansen (tv.) og resten af det danske herrelandshold i håndbold kommer ikke i aktion onsdag i Aarhus, som det ellers var planlagt. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Landskamp i Aarhus er blevet aflyst

EM-kvalifikationskampen i håndbold mellem Danmark og Schweiz bliver ikke spillet onsdag aften i Aarhus, som det ellers var planen

Der bliver ikke spillet håndboldlandskamp onsdag i Aarhus. Det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) har således tirsdag aften meddelt Dansk Håndbold Forbund, DHF, at det schweiziske herrelandshold i håndbold har meldt afbud til landskampen mod Danmark grundet retningslinjerne i de schweiziske covid-19-regulativer. Derfor aflyses EM-kvalifikationskampen, som onsdag aften ellers skulle være spillet i Ceres Arena i Aarhus.

Det oplyser DHF på sin hjemmeside.

”Spillere, ledere, Dansk Håndbold Forbund og vores mange fans har set frem til den første kamp med herrelandsholdet siden januar. Afbuddet fra Schweiz er brand ærgerligt, men vi håber på, at vi alligevel kan få lov til at spille kampen på et tidspunkt i den her uge,” siger Morten Henriksen, der er sportschef i DHF.

Kampen er dog i øjeblikket blevet udskudt på ubestemt tid.

jwh

Publiceret 03 November 2020 17:34