Loop Fitness åbner på Ravnsøvej i Risskov.

Loop Fitness åbner på Ravnsøvej i Risskov. Pressefoto

Loop Fitness åbner nyt træningscenter i Risskov

Lørdag 14. novenber slår Loop Fitness dørene op til et nyt center på Ravnsøvej 15 i Risskov.

Loop Fitness henvender sig til alle og "tilbyder effektiv træning af hele kroppen på kun 24 minutter samt et afslappende og uformelt træningsmiljø, hvor alle kan føle sig godt tilpas," oplyser fitnesskæden i en pressemeddelelse.

Træningen foregår på 16 maskiner, der hver især træner enten dine muskler eller din kondition. Maskinerne er placeret i en cirkel, og du hopper bare ind i cirklen, hvor der er plads, og følger herefter cirklens rytme. Hver 45. sekunder lyder der et 'ding', og alle flytter til den næste maskine i cirklen. Efter to runder i cirklen er du trænet igennem - på 24 minutter.

"Vi ved, at manglende tid er den største hindring for, om folk får trænet. Derfor har vi lavet et effektivt koncept, hvor man kan parkere bilen uden for centret, gå ind, klæde om, træne hele kroppen igennem og være ude af døren igen på en halv time. På den måde passer man på sit helbred og kommer hjem til familien med mere energi på kontoen – uden at bruge for meget tid," fortæller administrerende direktør i Loop Fitness, Brian Schneider.

I Risskov-centret er der også en træningscirkel for de 8-14-årige. Træningscirklen består af maskiner, der ligner dem, de voksne bruger, men specielt tilpasset børns endnu ikke færdigudviklede fysik.

I alle Loop centre er det muligt at følge sin træning med en såkaldt fitness tracker, der registrerer din træningsindsats. Efter træning kan du se i en app, hvor meget du har løftet, og hvor mange kalorier du har forbrændt med videre. Tracking teknologien, som ifølge Loop er den første af sin art i Danmark, er gratis at bruge og kræver kun, at du køber et ur eller armbånd og bærer det under træning.

Det nye træningscenter i Risskov bliver Loop center nummer 130 i Danmark. Der er adgang til centret alle dage klokken 05-22.

Centret på Ravnsøvej ejes af Jørgen og Dorte Trads.

jr

Publiceret 02 November 2020 08:30