Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Covid-19: De danske mestre kan ikke stille hold på grund af voldsomt smitteudbrud

For tre dage siden oplyste Bakken Bears, at en af spillerne var testet positiv for covid-19, og at alle spillerne og staben omkring holdet var sendt i isolation, indtil de kunne afgive en negativ test.

Nu viser det sig, at smitteudbruddet i truppen er langt mere omfattende end en enkelt spiller. Hele syv spillere og to i staben omkring holdet er testet positiv, så de danske mestre i basketball kan reelt ikke stille hold.

Søndagens kamp i Basketligaen mod Horsens IC blev allerede udsat, efter den første spiller i begyndelsen af ugen blev testet positiv, og nu er onsdagens kamp i Basketball Champions League mod tyrkiske Galatasaray udsat. Kampen bliver spillet en uge senere end planlagt, onsdag 11. november, i den tyrkiske hovedstad Istanbul, oplyser Bakken Bears på Facebook.

Bakken Bears-spillerne bliver jævnligt coronatestet på grund af deres deltagelse i Champions League, og det var ved en af disse tests, den første spiller blev testet positiv. Træningen har været suspenderet siden mandag, og truppen og staben sendt i isolation, så klubben forventer ikke, at der kommer flere smittetilfælde.

Under halvdelen af de smittede har symptomer, og klubbens ansatte i administrationen har alle afgivet negative prøver.

jr

Publiceret 30 October 2020 18:17