Arkivfoto:

Arkivfoto: Tycho Gregers/Ritzau Scanpix

AGF sælger lovende talent til hollandsk klub

AGF har solgt Kasper Lunding til den hollandske klub Heracles

Kasper Lunding, der har været udlejet til norsk fodbold, er blevet solgt til den hollandske klub Heracles, der spiller den bedste hollandske fodboldrække, Æresdivisionen.

Det oplyser AGF selv på sin hjemmeside.

"Lunding har gjort det godt under sit ophold i Norge og det har affødt interesse fra Holland og Heracles, som vi - sammen med spilleren - har valgt at efterfølge," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Da denne mulighed opstod udtrykte Kasper et stort ønske om at skifte der til, og dermed til en liga og en klub, der spillestilsmæssigt vil passe ham rigtigt godt. Og da vi samtidig kunne blive enige med Heracles om de økonomiske vilkår i en attraktiv transfer, så har vi slået til og vi ønsker Kasper held og lykke i Holland."

Kasper Lunding kom til AGF som 13-årig, hvor han kom til fra Vejlby-Risskov Idrætsklub.

Nu venter der så et hollandsk eventyr for den unge fodboldspiller, der nåede at spille 17 kampe for AGF's førstehold.

"Det er en spændende mulighed, der er opstået for mig med interessen for Heracles og jeg ser meget frem til at prøve kræfter med hollandsk fodbold. Jeg har haft en rigtig god tid i AGF og jeg er glad for, at jeg med det her skifte nu også kan give lidt tilbage til klubben. Jeg er stolt af, at jeg har spillet på Ceres Park foran AGF's fantastiske fans og jeg ønsker alle i og omkring AGF alt det bedste fremover," siger Kasper Lunding til AGF.dk.

I Norge har Kasper Lunding haft stort succes, hvor det blev til 15 kampe for Odds BK i den bedste norske række med fire mål til følge.

jwh

Publiceret 05 October 2020 19:31