Foto:

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF præsenterer tocifret millionoverskud

AGF har styr på økoniomien, viser den årsrapport, som bestyrelsen onsdag har godkendt

10 millioner kroner. Så stort er overskuddet hos AGF A/S for perioden 1. juli sidste år til 30 juni i år, oplyser fodboldklubben i en pressemeddelelse.

Det er andet år i træk, at AGF rammer et stort millionoverskud, og i år er det på trods af covid-19-pandemien.

”Det har været et udfordrende regnskabsår på grund af covid-19, men takket være det stærke fundament, vi har fået opbygget i de senere år, kan vi alligevel notere et tilfredsstillende resultat. Det er især værd at hæfte sig ved, at vi både sportsligt og kommercielt fortsat udvikler os i en positiv retning, hvilket resulterede i de første medaljer i 23 år og en rekordhøj sponsoromsætning," fortæller bestyrelsesformand Lars Fournais i pressemeddelelsen fra AGF og fortsætter:

"Fremgangen giver os mulighed for at agere proaktivt i forhold til vores vision om med tiden at etablere os blandt de bedste fodboldklubber i Skandinavien, og det understøttes af udsigterne til et nyt fodboldstadion, der vil styrke vores forretning yderligere."

Også administrerende direktør Jacob Nielsen glæder sig over klubbens gode økonomi, men pointerer samtidig, at der stadigvæk mangler en del, før klubben kan kalde sig for en dansk topklub.

"Vi har stadigvæk lang vej at gå, før vi kan sige, at vi er en etableret del af toppen af dansk fodbold og blandt de bedste fodboldklubber i Skandinavien, men det seneste år har for alvor vist de synergieffekter, som sportslig succes giver – og med byen og hele regionen i ryggen skal vi fortsætte med at arbejde hårdt for at jagte alle de små og store sejre, der bringer os tættere på vores mål," siger han i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 23 September 2020 16:08