Frederik Tingager (til venstre) har scoret til 2-0 og jubler sammen med Patrick Mortensen, der havde scoret til 1-0. Begge på hovedstød.

Frederik Tingager (til venstre) har scoret til 2-0 og jubler sammen med Patrick Mortensen, der havde scoret til 1-0. Begge på hovedstød. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Målfest i Aarhus: Se alle målene fra AGF - Vejle Boldklub

Stensikker sejr var ved at udvikle sig til et mareridt på Ceres Park

Af
Jeppe Rafn

Der var klasseforskel i det meste af kampen, da AGF i aften i Superligaens første runde tog imod oprykkerne fra Vejle Boldklub på Ceres Park i Aarhus.

Sidste sæsons bronzevindere satte sig på kampen fra start og var efter godt et kvarter foran 2-0 på to hovedstød af henholdsvis topscorer Patrick Mortensen og den tårnhøje forsvarsspiller Frederik Tingager.

Efter pausen var AGF tæt på at score endnu en gang på hovedstød ved forsvarsspilleren Sebastian Hausner. Hans hovedstød ramte indersiden af stolpen, men Jon Thorsteinsson var hurtigt over riposten og lobbede bolden ind over den liggende målmand og bragte sit hold foran med tre mål.

20 minutter før tid fik de cirka 7.500 tilskuere et lille chok og blev en smule ængstelige, da VB ud af ingenting pludselig reducerede til 3-1.

Ængsteligheden blev fem minutter før tid til decideret nervøsitet, da gæsterne efter et hjørnespark reducerede til 3-2.

En stensikker sejr til AGF var ved at udvikle sig til et mareridt, men i det 90. minut beroligede netop indskiftede Benjamin Hvidt hjemmeholdets tilskuere ved at slå sejren fast til resultatet 4-2.

I klippet herunder kan du se alle kampens mål:

Publiceret 14 September 2020 21:40