AGF spillede sig i sidste uge videre til anden runde i kvalifikationen til Europa League, da 'De Hviie' hjemme på Ceres Park med en 5-2-sejr sendte FC Honka fra Finland ud.

AGF spillede sig i sidste uge videre til anden runde i kvalifikationen til Europa League, da 'De Hviie' hjemme på Ceres Park med en 5-2-sejr sendte FC Honka fra Finland ud. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kæmpe corona-kaos hos mulig AGF-modstander

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er syv spillere testet positive hos AGF's mulige modstander i næste kvalifikationsrunde til Europa League

Der blev mandag trukket lod til anden runde af kvalifikationen til dette års Europa League, og her skulle AGF have navnet på klubbens næste modstander i vejen til et europæisk eventyr. Sådan gik det bare ikke helt.

For AGF fik nemlig både Nõmme Kalju og NS Mura op af bowlen, da sidste uges kamp mellem den estiske klub og den slovenske klub blev aflyst på grund af covid-19-smitte. Derfor er det endnu ikke afgjort, hvem AGF står over for i næste runde, og ifølge Ekstra Bladet er det slet ikke sikkert, at det bliver afgjort lige med det samme.

Ifølge avisens oplysninger er der nemlig kaos i den estiske klub, hvor syv spillere nu skulle være testet positive for covid-19. Inden sidste uges aflyste kamp blev en spiller fra det slovenske mandskab også testet positiv for covid-19. Coronavirus spiller derfor en rolle i begge klubber, og dermed er der lige nu stor uvished omkring opgøret mellem Nõmme Kalju og NS Mura, skriver Ekstra Bladet.

Kommer der ikke styr på smitten i de to klubber, kan AGF i yderste konsekvens gå videre til tredje runde uden at have spillet anden runde.

Kampen mellem Nõmme Kalju og NS Mura er planlagt til at blive spillet 10. september. AGF's kamp mod vinderen spilles 17. september, hvis den altså bliver til noget. Går AGF videre til tredje runde, venter hollandske PSV Eindhoven.

jwh

Publiceret 01 September 2020 15:47