Arkivfoto:

Arkivfoto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

AGF må have over 8.000 tilskuere på lægterne til sæsonens første kamp

Der må gerne komme folk ind på stadion, når Superligaen begynder denne måned

Fodbold I slutningen af sidste Superliga-sæson fik de danske fodboldklubber lov til igen at lukke folk ind på stadion. Covid-19-opblusningen henover sommeren har ikke ændret på det. For tirsdag skriver AGF på klubbens hjemmeside, at coronaprotokollerne fra sidste sæson er blevet forlænget, og det betyder, at AGF som udgangspunkt kan lukke 8.500 personer ind på Ceres Park til de kommende kampe.

"Det er stadig ærgerligt, at vi ikke kan benytte vores fulde kapacitet. Men som vi viste i foråret, så kan vi også skabe en god ramme under de rammer, der nu er udstukket. Og det vil vi gøre igen, når turneringen genoptages med vores kamp mod Vejle Boldklub den 14. september," siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF, til klubbens hjemmeside.

Af de 8.500 personer, der må være på Ceres Park i forbindelse med de kommende Superliga-kampe, er både spillere, medarbejdere og mediefolk inkluderet, hvilket betyder, at der er plads til lidt over 8.000 tilskuere på tribunerne.

AGF oplyser, at man med det begrænset antal billetter prioriterer sæsonkortholdere, som får forkøbsret. Superligaen sparkes igang på Ceres Park 14. september, hvor AGF hjemme tager i mod oprykkerne fra Vejle Boldklub.

jwh

Publiceret 01 September 2020 18:19