Pressefoto:

Pressefoto: AGF

AGF henter profil hos rivaler

26-årige Patrick Olsen skifter fra AaB til AGF

AGF har hentet den 26-årige midtbanespiller Patrick Olsen, oplyser klubben selv i en pressemeddelelse.

Han er blevet købt fri i AaB og slutter sig dermed med det samme til truppen på Fredensvang, der er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson, som starter med kvalifikationen til Europa League på torsdag i næste uge.

"Jeg er glad for, at vi er nået til enighed med AaB om den her transfer. Patrick er en dygtig spiller, der kommer til at bidrage med meget godt til vores hold. En teknisk fremragende spiller, som både kan lave mål og assists. Han er en ambitiøs og meget seriøs spiller, der vil noget med sin fodbold. Han brænder igennem på banen og jeg føler mig overbevist om, at han kommer til at få mange fans her i Aarhus, hvor vi elsker arbejdsomme spillere, som vil gøre alt for at vinde," siger Peter Christiansen, der er sportschef i AGF, i pressemeddelelsen.

Patrick Olsen har allerede i dag første arbejdsdag på Fredensvang, og han ser frem til sin nye fremtid i klubben, som har imponeret ham.

"Efter en god dialog med PC og David var jeg ikke i tvivl om, at det her er en fantastisk mulighed for mig. AGF havde en flot sæson sidste år, og jeg ser frem til at blive en del af et godt hold og bidrage til at bygge videre på den udvikling, som klubben er inde i. Jeg har været imponeret af den gejst og stærke vindermentalitet, AGF har vist, når jeg har mødt dem som modstander, og sådan er jeg også som spiller. Så på den måde synes jeg også, at det er et godt match, og jeg glæder mig meget til, at Ceres Park skal være min nye hjemmebane, og jeg kan ikke vente med at vise mig frem for tilhængerne i Aarhus," siger Patrick Olsen, der har lavet en femårig aftale med AGF, i pressemeddelelsen.

Patrick Olsen har udover AaB blandt andet spillet i Brøndby IF, Inter, Grasshopper og i norske Strømsgodset. Han spillede 35 kampe i 3F Superligaen for AaB i sidste sæson, hvor det blev til syv mål og tre assists. Han er noteret for 49 ungdomslandskampe for Danmark.

jwh

Publiceret 19 August 2020 08:52