Foto:

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Officielt:

AGF-stjerne solgt til topklub

Mustapha Bundu skifter fra AGF til belgiske RSC Anderlecht

AGF oplyser i en selskabsmeddelelse, at klubbens store stjerne Mustapha Bundu er blevet solgt til belgiske RSC Anderlecht.

Også Mustapha Bundus nye arbejdsgiver har offentliggjort købet af den 23-årige sierraleonske kantspiller. Det sker på klubbens Twitter-profil, hvor der er blevet lagt flere billeder op af Mustapha Bundu iført den lilla Anderlecht-trøje.

"Vi er nået til enighed med Anderlecht om en tilfredsstillende transfersum for Mustapha Bundu, som har været i søgelyset hos Anderlecht i et stykke tid. Og da Bundu også er nået til enighed med klubben om sine personlige vilkår, er en transfer nu en realitet," fortæller Peter Christiansen, sportschef i AGF, og fortsætter:

"Vi kommer til at savne Bundu, hvis kvaliteter på banen vi alle kender og især har oplevet i den netop afsluttede sæson, hvor han har været 'outstandig' og virkelig har fået sit gennembrud i 3F Superligaen. Nu er tiden inde til, at Bundu skal ud og prøve sig af på en større scene, og det ønsker vi ham al mulig held og lykke med."

Bundu kom til Aarhus i 2016 og har spillet i alt 109 kampe for 'De Hviie'. Det er blevet til 21 mål for AGF. Han skifter til Belgien på en fireårig aftale.

De to klubber har aftalt ikke at offentliggøre detaljer i handlen, men AGF skriver i selskabsmeddelelsen, at med salget er koncernens forventninger for regnskabsåret 2020/21 et positivt resultat mellem 15 og 30 millioner kroner før skat.

jwh

Publiceret 07 August 2020 10:42