Foto:

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Politiet roser AGF-fans:

Men en episode i kampen skal der følges op på

De godt 7.000 tilskuere, der var på lægterne søndag aften til AGF mod FCK, overholdt de mange retningslinjer

Der er stor ros fra både AGF og politiet til de 7.000 tilskuere, som søndag aften var på plads på Ceres Park til Superliga-opgøret mellem AGF og FCK.

"Der skal lyde en stor ros og tak til alle tilskuere for at bidrage til en sikker og sundhedsmæssig forsvarlig afvikling af kampen. Det var ganske enkelt imponerende at se - og også fra politiets side er der stor ros til tilskuerne for at følge de retningslinjer, der er udstukket. Det var dejligt igen at have mange tilskuere i Ceres Park, og med den måde, kampen blev afviklet på, har vi i AGF vist, at vi godt kan håndtere det," siger Jacob Nielsen, administrerende direktør i AGF, til klubbens hjemmeside.

I mandagens udgave af Østjyllands Politis døgnrapport er der også ros til både AGF og klubbens fans. Alligevel er der dog en enkelt ting, som politiet vil tage en dialog med AGF om.

"Ved scoringen til 1-0 var der flere, der rejste sig op fra stolene, men de satte sig hurtigt ned igen. Kun til allersidst, da spillerne gik en sejrsrunde, stimlede fansene sammen foran, hvilket var uhensigtsmæssigt, og det vil politiet nu følge op på i en dialog med klubben," skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

AGF oplyser desuden, at man har foretaget en grundig evaluering af kampen og fået flere konstruktive inputs, som bliver taget med til hjemmekampen på søndag, hvor klubben møder topholdet FC Midtjylland.

jwh

Publiceret 06 July 2020 18:03