Billede fra Glen Riddersholms tweet.

God stil: AGF fans sender en kasse øl til Riddersholm

En gruppe AGF-fans har sendt Aarhus-klubbens tidligere cheftræner en gave i anledning af, at han vandt pokalefinalen med SønderjykE

Af
Jeppe Rafn

Sønderjyskes cheftræner Glen Riddersholm vågnede i dag op til en kasse øl, nærmere bestemt Ceres, der stod udenfor hans dør.

Det var ganske givet en gave og lykønskning til træneren, fordi han onsdag aften førte sit hold til tops i den danske pokalfinale, Sydbank Pokalen, med en 2-0 sejr over AaB.

På Ceres mærkatet står der 'Aficionados', så Riddersholm gætter på, at gaven kommer fra AGF fanfraktionen med dette navn, og han sender en stor tak til tilhængerne af klubben, som han i knap to år var træner for, inden han i efteråret 2017 blev fyret og erstattet af David Nielsen.

Riddersholm har delt et billede af gaven, der også omfattede en flaske arnbitter og Afficonados-klistermærker, på Twitter, og det har fået mange likes og kommentarer med på vejen.

Blandt andet skriver Discoverys redaktør og kommentator Thomas Gravgaard, at Riddersholm fik AGF i en finale i Parken og gav ham og tusindvis af andre den største dag som tilhænger i mange år.

"Den slags glemmer vi ikke. PS: Det er ikke mig, der har givet dig øllerne. Tværtimod, jeg ville selv have nappet dem," tilføjer Gravgaard.

Publiceret 03 July 2020 18:41