Rasmus Nørgaard Hansen starter 1. august som ny salgsdirektør i AGF.

Rasmus Nørgaard Hansen starter 1. august som ny salgsdirektør i AGF. Pressefoto

AGF henter ny direktør hos Jyllands-Posten

AGF har fredag offentliggjort ansættelsen af en salgsdirektør i skikkelse af Rasmus Nørgaard Hansen, der kommer fra en stilling som salgs- og forretningsudviklingschef hos Jyllands-Posten.

Den administrerende direktør hos AGF, Jacob Nielsen, har indtil nu også fungeret som salgsdirektør i klubbens salgsorganisation, men fra 1. august kan han slippe den rolle. For den dato tiltræder 30-årige Rasmus Nørgaard Hansen som klubbens nye salgsdirektør. Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

"De seneste fem år har vi øget vores sponsor- og partnerskabsomsætning betragteligt, så den i dag udgør 60 mio., hvilket vi anser som førende i 3F Superligaen udenfor København. Men AGF har stadig et stort uudnyttet kommercielt potentiale - såvel lokalt som nationalt. Så for at vi kan forfølge vores vækstplaner på området, er jeg meget glad for, at vi er lykkedes med at tilknytte Rasmus til vores dygtige salgsteam," siger Jacob Nielsen i pressemeddelelsen om ansættelsen af den nye salgsdirektør og fortsætter:

"Foruden et fortsat fokus på de eksisterende partnerskaber vil Rasmus også skulle stå i spidsen for en endnu skarpere digital forretningsudvikling, hvorfor vi er glade for at kunne rekruttere fra en fantastisk karriere hos Jyllands-Posten,, der indtil nu også har fungeret som salgsdirektør i AGF’s salgsorganisation. Men som - med ansættelsen af en ny salgsdirektør - nu får mulighed for at fokusere endnu mere på tilblivelsen af det nye fodboldstadion og skabelsen af et akademi på Fredensvang."

Rasmus Nørgaard Hansen har i det meste af sin karriere arbejdet på Jyllands-Posten med salg til både det kommercielle erhvervsmarked og private. Og med en HD i organisation og ledelse i bagagen fra Aarhus Universitet har han både teorien og de praktiske erfaringer i bagagen inden de nye udfordringer i AGF.

"Jeg glæder mig enormt meget til at begynde i AGF. Det er en meget spændende virksomhed, der i de senere år har været på en flot rejse og en imponerende udvikling. Men som også fortsat vil udvikle sig og har store ambitioner. Det tiltaler mig, og det vil jeg gerne være en del af. Samtidig ser jeg frem til at blive en del af en organisation, der betyder meget for mange mennesker - inklusiv mig selv. Der er et unikt fællesskab omkring AGF, som jeg ser frem til at blive en del af og gøre en forskel for," siger Rasmus Nørgaard Hansen i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 19 June 2020 17:35