Foto:

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

AGF-profil forbereder sig på det svære farvel til Aarhus

Mustafa Amini siger til B.T., at han forventer at forlade AGF til sommer, når hans kontrakt udløber

Australske Mustafa Amini er den udenlandske spiller, der har optrådt flest gange i AGF-trøjen. Men om ganske kort tid kan hans tid være forbi i Aarhus. Hans kontrakt med klubben udløber til sommer, og hovedpersonen selv forventer ikke, at han stadigvæk er i AGF, når den nye sæson starter. Det fortæller han i et interview med B.T.

"Jeg har været i Danmark i fem år nu, og hvis noget godt dukker op, vil jeg selvfølgelig kigge på det. Det er en del af fodbolden, at man tager videre. Hvis der ikke gør det, må vi se på det," siger Mustafa Amini, der inden AGF var et enkelt år i Randers FC, til mediet.

Han fortæller desuden, at han har været glad for sin tid i Aarhus, og ærgrer sig over, at han muligvis forlader klubben uden at kunne sige farvel til AGF-fansene. For i denne corona-tid er det, som det ser ud nu, ikke tilladt med tilskuere på lægterne, når Superligaen genstartes i næste uge.

"Det mest triste vil være, når jeg smutter – hvis jeg smutter – at det skal ende på denne måde uden fansene, og jeg ikke får sagt ordentligt farvel. Så derfor håber jeg, at jeg vinder pokalen til dem og giver dem en plads i Europa," siger han til B.T.

På torsdag, 28. maj, klokken 19.00, at AGF hjemme på Ceres Park spiller mod Randers FC. Kampen bliver som følge af situationen med Covid-19 spillet uden tilskuere.

jwh

Publiceret 24 May 2020 16:18