Foto:

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nu begynder rygterne:

Fransk og belgisk interesse for AGF's Bundu

Belgiske og tyrkiske medier skriver, at flere klubber er ude efter AGF's Mustapha Bundu

Han har været en af de helt store fornøjelser i efteråret, og med otte mål og seks assists i 20 Superliga-kampe er det ikke mærkeligt, at udenlandske klubber nu har øjnene rettet mod AGF's Mustapha Bundu. Ifølge belgiske og tyrkiske medier er både Anderlecht, AS Monaco, Lille OSC og Trabzonspor interesserede i at hente den sierra leonske angriber.

Rygterne begyndte, da tyrkiske 61saat kunne afsløre, at Trabzonspor er yderst interesseret i Mustapha Bundu. Ifølge mediet skulle der dog være hård kamp fra de franske klubber Monaco og Lille, imens belgiske Anderlecht også er ude efter den afrikanske angriber. Det har naturligvis fået et par belgiske medier til også at skrive om transferrygterne.

Den belgiske storklub, som i 1970'erne og 1980'erne også var store i Europa med UEFA Cup- og Champions League-sejre, har dog ifølge Voetbalprimeur rod i økonomien, og det kan derfor være svært for klubben at matche den pris, som AGF tilsyneladende forlange. Det belgiske medie skriver, at Bundus pris skulle ligge på fem millioner euros, svarende til tæt på 40 millioner kroner.

Hør seneste afsnit af Lokalavisen Aarhus' AGF-podcast, Talehuset, herunder

Publiceret 06 January 2020 09:47