Foto:

Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

David Nielsen forlænger med AGF

AGF meddeler søndag, at klubben har forlænget med cheftræner David Nielsen

David Nielsen fortsætter i AGF i yderligere tre år. Det oplyser klubben søndag på sin hjemmeside. Dermed er alle rygter om, at David Nielsen var på vej væk fra klubben blevet aflivet godt og grundigt. Og det glæder hovedpersonen selv, som gerne vil fortsætte med at være en del af klubbens udvikling.

(Hør herunder seneste afsnit af Lokalavisen Aarhus' podcast om AGF)

"Jeg er rigtig glad for at være i AGF, hvor vi længe har haft gang i en god og spændende udvikling. Det vil jeg gerne fortsætte med at bidrage til og arbejde videre i det spor, vi i fællesskab har lagt. Så jeg er slet ikke klar til at forlade AGF, hvor jeg er omgivet af dygtige og kompetente folk - både omkring ligaholdet og i talentsektoren, og hvor jeg til daglig får lov til at arbejde med dygtige spillere i en fantastisk klub - det vil jeg fortsat gerne være en del af. Så jeg er meget glad for, at vi nu har lavet en ny aftale," siger David Nielsen til klubbens hjemmeside.

Sportschef Peter Christiansen føler, at David Nielsen indtil videre har løftet holdet gevaldigt.

"Den strategi, spillestil og det udtryk, vi i fælleskab har vedtaget for fodbolden i AGF, er inde i en rigtig god udvikling og er kommet bedre og bedre til udtryk som tiden er gået. Ligesom hele træningskulturen i vores unikke faciliteter på Fredensvang er løftet kraftigt over perioden med David Nielsen som cheftræner. Det er noget som David og vores højt kvalificerede stab rundt om holdet skal have stor ros for," siger sportschefen til klubbens hjemmeside.

jwh

Publiceret 22 December 2019 13:08