Foto:

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Video:

AGF med store chancer i smalt nederlag til FCK

AGF tabte tredje kamp i træk, da FCK mandag aften gæstede Ceres Park i Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

AGF havde mandag aften noget at bevise hjemme på Ceres Park efter nederlaget forrige weekend til bundproppen Silkeborg. Dagens modstander hed dog FC København, der før kampen ikke havde tabt til AGF i over ti år. Det blev der heller ikke ændret på denne aften, selvom AGF lagde godt ud som det dominerende hold de første ti minutter. Det hjalp dog ikke særlig meget, da tilbagevendte N'doye efter 17 minutter køligt udenfor feltet kunne sparke bolden i nettet til 1-0 til FCK.

Målet fik FCK mere ind i kampen, og frem mod pausen havde udeholdet flere muligheder i en duelspillet første halvleg, der ikke var særlig køn at se på.

Anden halvleg var ikke mere end seks minutter gammel, før Dame N'doye igen gjorde ondt på AGF. Med et oplæg fra Viktor Fischer lagde senegaleseren sikkert bolden i mål til 2-0, og så så det pludseligt meget svært ud for hjemmeholdet.

Men allerede fem minutter senere svarede AGF tilbage, da islandske Jon Thorsteinsson scorede et flot mål og dermed bragte lidt spænding ind i kampen. FCK fortsatte dog med at være farlige, og i det 70. minut var det tæt på, at FCK's Pep Biel kunne afgøre kampen, men overliggeren var med AGF. Kort tid efter var det så Jon Thorsteinsson, der var tæt på at udligne, og i det 78. minut kunne AGF nærmest ikke være tættere på en udligning, da Nicklas Helenius sparkede på stolpen.

AGF var dog ikke færdige med at presse på. I det 81. minut ramte Jakob Ankersen bolden med hovedet på et hjørnespark og headede den direkte ind på FCK-målmanden, der dog fik grebet bolden.

Farligere blev det ikke for AGF, som eller pressede gevaldigt på i slutminutterne. Hjemmeholdet måtte se sig slået med 2-1, og det betød tredje nederlag i træk for 'De Hviie'.

SE AGF's MÅL HERUNDER

Publiceret 28 October 2019 20:59