Foto:

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF smadrer stadion-rekord:

Der er flere på stadion, end der er plads til

Der er mange mennesker på stadion søndag eftermiddag til dagens Superligakamp mod Silkeborg

Af
Jonas Wrede Hansen

Der er officielt plads til 19.433 personer på Ceres Park. Det er AGF's hjemmebanes totale kapacitet ifølge klubbens egen hjemmeside. Men til søndagens Superliga-kamp er det netop blevet offentliggjort, at der er 22.175 samlet til kampen mod Silkeborg. Det er ny stadionrekord til en Superligakamp i Aarhus, skriver AGF på Twitter.

Mange aarhusianere har således benyttet sig af muligheden for gratis Superliga-fodbold. Dagens kamp er nemlig med gratis entré for AGF-fans, da Århus Stiftstidende fejrer 225 år fødselsdag med fribilletter til kampen i samarbejde med Stibo. Det har medført mange fans på stadion, men ifølge flere personer på Twitter har det også medført kaos ved stadion, hvor flere fans måtte gå forgæves til fodbold. Der var simpelthen ikke plads til dem, selvom de havde fået en billet, meldes det på Twitter, og det samme fortæller fans til B.T.

Men over 22.000 fans er altså blevet lukket ind, selvom der ikke er siddepladser nok til alle. Flere står på den famøse løbebane, hvor der er sat hegn op, så de ikke kan løbe ind på banen.

Efter en times tid fører AGF desuden kampen mod Silkeborg IF med 3-2.

Publiceret 20 October 2019 15:42