Jens Gjesing er i gang med sin første sæson som træner for fusionsklubben VSK Aarhus, hvor han også fungerer som manager.

Jens Gjesing er i gang med sin første sæson som træner for fusionsklubben VSK Aarhus, hvor han også fungerer som manager.

Lokalt pokal-brag: Gjesing glæder sig til GF-gensyn

VSK Aarhus tørner sammen med AGF i pokalturneringens 3. runde

Af
Kim Skovrup Andersen

Dagens lodtrækning til runde 3 i Sydbank Pokalen udmøntede sig i et vaskeægte lokal-opgør, hvor 2. divisionsholdet fra VSK Aarhus skal møde storebroderen fra AGF. Der bliver dermed tale om en gentagelse fra 2017, hvor de to klubber også mødte hinanden. Dengang vandt AGF med 4-1.

"Jeg er meget, meget tilfreds. Det er tæt på at være en perfekt lodtrækning for os. Det kunne faktisk ikke være bedre. Vi skal møde et feteret Superliga-hold, og det bliver da sjovt," siger VSK-cheftræner Jens Gjesing.

For Gjesing får kampen en helt speciel betydning, da han spillede 137 kampe for AGF i tidsrummet 2004-2011.

"Jeg glæder mig da sindssygt meget, det må jeg sige. Men i virkeligheden glæder jeg mig allermest på spillernes vegne, fordi det er en sjov kamp at få lov at spille på grund af AGF's mange fans, som er med til at gøre det til en større oplevelse, end de kampe vi spiller i vores række. Og så er der jo også en mulighed for at prøve sig af mod de stærkeste spillere i Aarhus. Det tror jeg, der er mange af spillerne, som glæder sig til," siger Gjesing.

Hvordan vil du vurdere jeres chancer mod AGF?

"Det kommer ganske enkelt an på, hvad AGF stiller med. Hvis det bliver et U/19-mandskab, som det var tilfældet mod Marstal/Rise, så synes jeg, vi har gode muligheder. Men stiller AGF i stærkeste opstilling, er det klart, vi skal ramme en dag, hvor alle marginaler skal være på vores side, for at den går hjem," forklarer Gjesing, der både fungerer som cheftræner og manager i klubben, som er en fusionsklub mellem Skovbakken og Vejlby IK.

Pokalkampen vil blive spillet i perioden 24., 25. eller 26. september, og som lavere rangerende hold har VSK hjemmebane. Da de to hold mødte hinanden i pokalturneringen tilbage i 2017, blev kampen flyttet til Ceres Park på grund af, at det blev en TV-kamp. I skrivende stund er det ikke afgjort, om det sker igen.

"Vi skal have fundet ud af, om vi kan spille på vores hjemmebane på Vejlby Stadion. Det er min overbevisning, at der godt kan blive nogle udfordringer med at opfylde kravene, hvis det bliver en TV-kamp hos os. Men vi har endnu ikke et overblik over, hvad vi gør. Men det skal vi selvfølgelig have fundet ud af de kommende dage og snakket om, hvad der er det mest optimale for os klub."

Publiceret 12 September 2019 15:15