Old boys-spillere kommer til at stå side om side med de Lystrup IF-spillere, der ikke er på Smukfest eller har har skiftet klub siden Danmarksserieholdet rykkede ned i Jyllandsserien.

Old boys-spillere kommer til at stå side om side med de Lystrup IF-spillere, der ikke er på Smukfest eller har har skiftet klub siden Danmarksserieholdet rykkede ned i Jyllandsserien. Arkivfoto: FotoTrine, vildmedfoto.dk

Spiller pokalkamp alligevel:

Stiller med old boys-spillere

Tirsdag meldte Lystrup IF afbud til pokalkampen mod 1.divisionsholdet Skive IK, nu bliver kampen dog afviklet, skriver Aarhus-klubben i en pressemeddelelse

Fodbold Det bliver første- og andenholdsspillere samt spillere fra klubbens Old Boys-afdeling, der skal forsvarer Lystrup IF's røde farver i Sydbank Pokalen.

"Lystrup stiller med stærkest mulige hold med de spillere, der kan og vil, velvidende at holdets samlede fodboldmæssige kvaliteter ikke levner muligheder for en sejr i pokalkampen mod mægtige Skive IK," skriver klubben i pressemeddelelsen.

Klubben oplyser, at der til kampen også bliver oprettet en fanzone, hvor der vil blive uddelt gratis pølser til de første 200 fremmødte, som pokalturneringens sponsor Sydbank har valgt at give.

"I Lystrup kryber vi ikke i ly, når det trækker op til (medie)storm - vi sætter sejl," siger klubformand Susanne Pedersen i pressemeddelelsen.

Klubben i Aarhus Nord fik tirsdag en masse mediedækning, da det kom frem, at klubben ikke kunne sætte hold til pokalkampen mod 1. divisionsholdet Skive IK, blandt andet fordi nogle spillere var taget til Smukfest.

Efterfølgende forklarede klubbens formand Susanne Pedersen til Lokalavisen Aarhus, at det nærmere var spillerflugt fra klubbens førstehold til andre Danmarksseriehold, efter klubben rykkede ned i Jyllandsserien før sommerferien, som var skyld i afbuddet, end det var fordi klubbens spillere havde valgt øl og Robbie Williams over pokalkampen.

Pokalkampen mellem Lystrup og Skive spilles torsdag klokken 18.00

am

Publiceret 07 August 2019 22:17