22.07.2018 - Aarhus Walk

22.07.2018 - Aarhus Walk Foto: AGF/Ole Nielsen

Aarhus Walk med borgmester, Bogfinkevej og Gud

AGF gentager sidste års Aarhus Walk, hvor tusindvis af fans gik sammen til sæsonens første hjemmekamp

Tusindvis af aarhusianere deltog for at år siden i Aarhus Walk, da de med flag i hånden og hinanden i hænderne gik ad Ingerslevs Boulevard og Stadion Allé til AGF's første hjemmekamp.

En tradition blev født, og på søndag 28. juli 2019 inviterer AGF derfor igen klubbens fans til at gå i samlet flok fra Sankt Lukas Kirken til Ceres Park for at se kampen mod FC Midtjylland, der begynder klokken 16.00. Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

"Aarhus Walk var en stor succes sidste år, hvor tusindvis af aarhusianere deltog i den første udgave. Så vi har aldrig været i tvivl om, vi skulle gentage det, og nu glæder vi os til at gøre det igen og håber, at aarhusianerne endnu en gang i stor stil vil bakke op om Aarhus Walk," siger direktør i AGF, Jacob Nielsen. i pressemeddelelsen.

Masser af underholdning

Aarhus Walk starter søndag klokken 13 på det grønne område ved Ingerslevs Boulevard, hvor den ikoniske akse starter fra Sankt Lukas Kirke og ned mod Ceres Park. Her vil der, inden turen klokken 15 går mod Ceres Park, være en stor fanzone med boder, musik, underholdning og aktiviteter. Blandt andet byder borgmester Jacob Bundsgaard (S) som noget nyt velkommen fra scenen. En scene, hvor man også vil kunne opleve musik fra blandt andre Bogfinkevej. Sidste års populære andagt, som er arrangeret af den nærliggende Sankt Lukas Kirke, bliver i år afholdt på kirkens trappeparti, da selve kirken er under renovering.

Aarhus Walk er for hele familien, og igen i år kan børnene glæde sig til at opleve Mille fra MGP på scenen, Aros, hoppeborge og andre sjove aktiviteter på Ingerslevs Boulevard, lover AGF i pressemeddelelsen.

Lidt i klokken 15 sætter cheftræner David Nielsen så vandringen i gang, og alle går ud på gåturen langs den historiske akse mod Ceres Park. Dagen sluttes så med sæsonens første hjemmekamp, der står mod vicemestrene fra FC Midtjylland.

jwh

Publiceret 25 July 2019 15:46