Lars Friis blev præsenteret som assistenttræner i AGF tilbage i 2016, da Glen Riddersholm blev præsenteret som ny cheftræner. Nu vender Lars Friis tilbage til klubben.

Lars Friis blev præsenteret som assistenttræner i AGF tilbage i 2016, da Glen Riddersholm blev præsenteret som ny cheftræner. Nu vender Lars Friis tilbage til klubben. Foto: Claus Bonnerup / Ritzau Scanpix

Kendt ansigt vender tilbage til AGF efter ophold i engelsk fodbold

Lars Friis bliver ny assistent- og transitionstræner i AGF

Det er en gammel AGF-kending, der torsdag er tilbage på Fredensvang i Aarhus. AGF har onsdag offentliggjort, at tidligere assistenttræner Lars Friis vender tilbage til klubben i en rolle som assistent- og transitionstræner. Det oplyser AGF på dens hjemmeside.

Lars Friis blev tilbage i 2016 præsenteret som en del af trænerteamet, da Glen Riddersholm blev offentliggjort som cheftræner i AGF. Her var han frem til 2017. Siden har han været et smut i England, hvor han har været cheftræner for Brentford FC's U23 hold.

"Lars Friis var en særdeles vellidt træner i sin første periode her i klubben - en person, som med sin enorme professionalisme og store passion for spillet og trænergerningen efterlod et stort aftryk. Siden Lars måtte stoppe i AGF, har vi holdt tæt kontakt til hinanden, og jeg er rigtigt glad for, at vi nu kan bringe en skarp Lars Friis tilbage til AGF med nye impulser fra det engelske," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til AGF.dk og fortsætter:

"Han kommer til en rolle hos os som han - med sin erfaring og indsigt - egner sig perfekt til, siger sportschef i AGF."

jwh

Publiceret 24 July 2019 15:34