John Dagur Thorsteinsson, der her forsøger at få bolden fra Charlton Athletics Joe Aribo, er meget tæt på at skrive under med AGF

John Dagur Thorsteinsson, der her forsøger at få bolden fra Charlton Athletics Joe Aribo, er meget tæt på at skrive under med AGF Foto: John Walton/Ritzau Scanpix

Medie:

AGF henter landsholdsspiller i England

Ifølge det islandske sportsmedie 433.is er Jon Dagur Thorsteinsson meget tæt på at skifte fra Fulham til AGF

Den islandske landsholdsspiller Jon Dagur Thorsteinsson kan meget vel være AGF-spiller, når den nye Superliga-sæson starter efter sommerpausen. Ifølge sportsmediet 433.is har Jon Dagur Thorsteinsson således været til lægetjek i Aarhus og bliver snart præsenteret som ny spiller.

Mediet skriver, at der tale om en permanent aftale, selvom den unge islændinge for blot en måned siden ellers forlængede sin aftale med Fulham, der i den netop færdige sæson rykkede fra Premier League ned i Englands næstbedste række. Ekstra Bladet skriver, at det også har fået bekræftet, at den islandske spiller skifter på en fast aftale til AGF.

Jon Dagur Thorsteinsson har den seneste sæson været udlejet fra England til Vendsyssel FF, hvor kantspilleren har imponeret trods klubbens nedrykning.

Jon Dagur Thorsteinsson er 20 år gammel og står noteret for syv islandske landskampe med et mål til følge. Siden 2015 har han været ejet af Fulham, hvor han har fået flere kampe på klubbens U18- og U23-hold. Næste destination for islændingen tyder meget vel på at blive Aarhus og et gensyn med Superliga-fodbold.

jwh

Publiceret 11 June 2019 15:36