Nicolai Poulsen i kamp for Randers mod AGF og Jens Stage.

Nicolai Poulsen i kamp for Randers mod AGF og Jens Stage. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Randers FC-anfører skifter til AGF: "Tid til at tage et skridt op"

Nicoloai Poulsen skifter Randers FC ud med AGF, som han har skrevet en 5-årig kontrakt med

Der har længe været rygter om, at Randers FC's anfører Nicolai Poulsen har skrevet kontrakt med AGF.

I dag bekræfter AGF, at klubben har fået papir på den 25-årige midtbanespiller, hvis kontrakt med Randers FC netop er udløbet, så AGF skal altså ikke betale Randers en overgangssum.

"Nicolai er en gennemprøvet og erfaren Superliga-spiller, der har bevist sig selv gennem flere sæsoner. Han yder og bløder altid maksimalt i holdets tjeneste, og han er taktisk stærk og løser de opgaver på banen, som ikke altid er de mest åbenlyse, men som binder et fodboldhold sammen. Han er tillige en dygtig presspiller og bundsolid i duel-spillet, og så har han en enorm stor vindermentalitet og en stærk psyke - kvaliteter, vi sætter højt, og som altid skal være til stede hos de spillere, vi bringer ind i truppen," fortæller AGF's sportschef Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

Også cheftræner David Nielsen ser frem til at arbejde med den nye AGF’er, der var med for Randers mod AGF i de to playoff kampe til Europa League, som Randers vandt.

"De gange, jeg har mødt Randers FC som træner, har Nicolai altid været en af de bedste. Han er en dygtig og intelligent midtbanespiller, der forstår at distribuere bolden godt fra sin plads midt på banen. Samtidig sidder der et godt hoved på ham. Han vil for alt i verden vinde, når han løber på banen, og den ærgerrighed kommer vi til at få stor glæde af, siger David Nielsen.

Et skridt op

Nicolai Poulsen har bortset fra et halvt år i norske Sarpsborg 08, hvor han var udlejet til i 2017, spillet hele sin seniorkarriere i Randers FC.

"Efter mange år i den samme klub har jeg haft brug for en ny udfordring i min karriere, og den udfordring har jeg nu fundet i AGF, der er en stor og traditionsrig klub med en fremragende opbakning, som jeg selv har oplevet som modstander. Jeg har spillet i Randers i stort set hele min karriere, og jeg følte, at det nu var tid til at tage et skridt op i min karriere, og jeg ser meget frem til at blive en del af alt det gode, man har gang i her i Aarhus," siger Nicolai Poulsen i pressemeddelelsen fra AGF.

Nicolai Poulsen har spillet 177 kampe i Superligaen for Randers FC. Derudover har han optrådt otte gange for Sarpsborg i den norske Eliteserie og tre gange for det danske U21 landshold.

Han får nummer 6 på ryggen i AGF.

jr

Publiceret 03 June 2019 11:49