Brian Eriksen og Marianne Eihilt er meget glade for deres nye dansehjem i Viby.

Brian Eriksen og Marianne Eihilt er meget glade for deres nye dansehjem i Viby. Privatfoto

Eriksen og Eihilt jubler: Rykker ind på en gård i Viby

Danseskolen Let's Dance får nye lokaler i Viby

Danseskolen Let's Dance flytter sin Viby-afdeling fra Århus Privatskole til en gård på Damagervej tæt på motorvejsafkørslen og Viby Torv.

"Vi har været så heldige at få fat i nogle skønne og meget smukke lokaler i Viby, og om mindre end to måneder inviterer vi vores nuværende dansere hertil. Bygningerne har tidligere været en trelænget gård, men en nytårsaften fløj en raket ned i taget, og en ulykkelig brand opstod. Derfor er lokalerne på gården helt nyistandsatte," fortæller Brian Eriksen og Marianne Eihilt i en pressemeddelelse.

Privatfoto

De driver danseskole i Randers, Risskov og Viby, men har i flere år drømt om at udvide Viby-afdelingen og få egne lokaler i Viby, så den kan komme op på niveau med Risskov.

Den nye danseskole i Viby ligger kommer til at bestå af to store dansesale med spejlvægge, lyse trægulve, caféområde og barpersonale dagligt.

Livsglæde

Brian Eriksen og Marianne Eihilt begyndte i 2006 og åbnede i 2010 afdelingen i Viby. I dag har de 135 dansehold i 17 forskellige dansegenrer.

Gården på Damagervej er nyistandsat.

Gården på Damagervej er nyistandsat. Privatfoto

"For Let's Dance er det vigtigt, at der er plads til alle; at folk kommer, fordi de godt kan lide at danse, men lige så meget fordi de føler sig taget godt imod og føler sig trygge og hjemme. Vi mener nemlig, at livsglæden stiger, når man flytter fødderne. Derfor er det en stor glædelig nyhed, at vi nu har de rette lokaler og kan byde endnu flere skønne dansere til Viby," lyder det i pressemeddelelsen.

Publiceret 13 March 2019 18:40