Martin Spelmann jubler efter scoring for AGF.

Martin Spelmann jubler efter scoring for AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fan-favorit stopper: "AGF-fansene har stået bag mig fra første sekund"

Martin Spelmann stopper i AGF og fortsætter karrieren i norske Strømsgodset

Af
Jeppe Rafn

Martin Spelmann har med sit store fighterhjerte haft en særlig plads hos AGF-fansene. Og den energiske midtbanespiller har haft en stor kærlighed til fansene, som han nu tager afsked med efter to et halvt år hos De Hvide i Aarhus.

31-årige Martin Spellmann har ikke spillet så meget som ønsket i denne sæson, og han er på den baggrund blevet enig med AGF og at ophæve kontrakten, der ellers først udløb til sommer.

"AGF-fansene har stået bag mig fra første sekund og de har givet mig så utroligt meget. Det har været alt, hvad jeg drømte om, da jeg i sin tid kom til AGF, hvor jeg har haft en god tid, og jeg sender en stor tak for opbakningen," siger Martin Spelmann til AGF's hjemmeside.

God klub

Snart 32-årige Spelmann fortsætter karrieren i Strømsgodset, der holder til i byen Drammen tæt ved Oslo og spiller i den bedste norske række, Eliteserien.

"Jeg kender flere i norsk fodbold som jeg har talt med på forhånd, og jeg har også drøftet Strømsgodset med David (AGF's træner David Nielsen), der jo har været træner der, og jeg har en virkelig god fornemmelse for klubben. På nær sidste sæson har Strømsgodset været et tophold i ligaen og har spillet europæisk i flere sæsoner. Det er en klub med en stor kærlighed fra byen og fansene, og modtagelsen af mig i dag har været varm og overvældende. Så jeg er glad og ser nu frem til at tage hul på nyt kapitel i mit fodboldliv," siger Martin Spelmann, som tror på mere spilletid i sin nye klub.

"Jeg har stadig meget at gi' af som spiller - jeg er slet ikke færdig."

Bliver publikumshelt

Den nu tidligere AGF'er siger til Strømsgodsets hjemmeside, at han havde flere tilbud, men fulgte sin mavefornemmelse, da han valgte den norske klub. Han tager sin gravide svenske kæreste, deres to børn og to hunde med til Drammen.

"Jeg er ganske sikker på, at Martin bliver publikumshelt på Marienlyst (Strømsgodsets stadion). Han er en spiller, der vil gå i krig for Strømsgodset," siger klubbens sportschef Jostein Flo.

"Martin er et energibundt. En spiller med stort hjerte og passion og med næse for mål. Han har scoret mange vigtige mål. Martin vil blive enormt populær på Marienlyst og et vigtigt samlingspunkt rent verbalt i garderoben, lige hvad Godset trænger til," siger Jostein Flo.

Den norske sæson begynder først om en måned.

Publiceret 01 March 2019 06:55