I træningslokalerne i Champs Camp hænger der gode minder fra dengang Lolenga Mock vandt EM-titlen.

I træningslokalerne i Champs Camp hænger der gode minder fra dengang Lolenga Mock vandt EM-titlen.

Boksebedstefar chokerer: Det er ikke slut endnu - jeg er en warrior

Den 46-årige Aarhusbokser Lolenga Mock annoncerer, at weekendens nederlag ikke bliver hans sidste boksekamp

Lolenga Mock var knap kommet ud af ringen efter nederlaget i lørdags i Struer til argentineren Mateo Damian Veron, før han annoncerede, at hans lange boksekarriere var slut.

Mandag morgen sagde Mock til Lokalavisen Aarhus, at det måske alligevel ikke var helt slut, og at han ville tage en endelig beslutning, når han var helt klar i hovedet og havde fået tænkt det hele igennem.

Den 46-årige bokser fra Risskov sagde, han ville tænke over situationen i en uges tid, men så lang tid skulle der langt fra gå, før han besluttede sig for ikke at stoppe karrieren efter lørdagens kamp, der var nummer 59 i hans lange bokseliv.

"Der var nogle mennesker, der tog røven på mig på det værst tænkelige tidspunkt i min forberedelse op til kampen i Struer. Det betød, at jeg ikke kunne forberede mig optimalt, og det gik ud over min speed og timing. Jeg har været i det her game i 27 år og er vant til at kæmpe for mine drømme alene, så det slår mig ikke ud. Og min forberedelse er mit ansvar i sidste ende. Men én ting er helt sikkert. Andre menneskers opførsel skal ikke være afgørende for, hvordan det sidste punktum i min lange karriere skal se ud, og derfor vil jeg have min jubilæumskamp nummer 60, så jeg kan gøre det på min måde," siger Lolenga Mock i en pressemeddelelse.

"Hvis jeg skal gå fra ringen og slutte min karriere, så skal jeg have givet alt. Og det skal være med samme følelse, som da jeg slagtede David Haye i 2003. Eller vandt over Avni Yildirim i Tyskland i 2018, selv om jeg tabte kampen. Eller da jeg stoppede den tidligere verdensmester Charles Brewer i 2005 efter at været sprunget til med kun to dages varsel. Jeg har altid været en warrior, en leopard, og når jeg går ned fra ringen for sidste gang, så skal det være den følelse, jeg har i kroppen. Det skal også være den følelse, alle mine fantastiske fans sidder tilbage med. At Lolenga Mock er - og altid har været - en true warrior."

jr

Publiceret 23 January 2019 07:49