Arkivfoto

Gaver på 100.000 kroner til kunstgræsbaner i Viby og Mårslet

Nykredits Fond har doneret 100.000 kroner til både Viby og Mårslet, der arbejder for at skaffe penge til kunstgræsbaner

I Viby og Mårslet bliver der arbejdet på at skaffe penge til at anlægge kunstgræsbaner til glæde for områdernes foreninger, beboere og skoler.

Op til jul fik de lokale ildsjæle i Viby og Mårslet begge en gave på 100.000 kroner af Nykredit Fond, der med donationerne håber, at denne vinter bliver den sidste vinter uden kunstgræs i de to aarhusianske bydele.

"Vi tror på fællesskaberne og på det lokale engagement. Det er det, der skal til for at skabe steder, hvor det er godt at bo. Og er der én ting, som går igen i initiativerne i Viby og Mårslet, så er det engagement som drivkraft i arbejdet med at skabe noget større til gavn for hele lokalsamfundet," siger Nina Smith, formand for Nykredits Fond og Forenet Kredit, i en pressemeddelelse fra Nykredit.

Lejer sig ind hos andre

I Mårslet har den lokale fodboldklub TMG længe ønsket en kunstgræsbane.

"Med en kunstgræsbane i Mårslet får vi mulighed for at have et aktivt foreningsliv året rundt til gavn for både de mange børn og unge i Mårslet og omegn. I dag må vi leje os til tid på græs hos andre klubber længere væk, når vintersæsonen begynder. Så vi ser frem til tidsvarende faciliteter, og donationen fra Nykredits Fond bringer os et stort og vigtigt skrift på vejen mod dem," siger TMG Fodbolds næstformand Thomas Vestergaard.

Centerdirektør i Nykredit Viby, Palle Kirk, glæder sig også over udsigten til de to nye kunstgræsbaner.

"Der er ingen tvivl om, at hver en krone fra Nykredits Fond kommer til at gøre gavn for foreningernes medlemmer, skolebørn og alle andre her i området."

jr

Publiceret 16 January 2019 07:08