AGF vandt sidste års stævne med en finalesejr over OB. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

AGF vandt sidste års stævne med en finalesejr over OB. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Bookmaker:

AGF forsvarer indendørs-trofæ på hjemmebane

David Nielsens tropper er favoritter til at genvinde titlen ved indendørsturneringen KMD CUP, der spilles fredag aften i Ceres Arena. Det vurderer oddssætterne hos den danske bookmaker Bet25

Det er i aften, at anden udgave af indendørsturneringen KMD Cup finder sted, og for første gang sker det i Aarhus, når Ceres Arena danner rammen.

Hjemmebane-mandskabet fra AGF er forsvarende mestre, og ifølge den danske bookmaker Bet25 er de hvide fra Fredensvang også favoritter til at genvinde titlen på det hårde underlag. Det oplyser bookmakeren i en pressemeddelelse.

"Alle hold i KMD Cup har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, og når man kigger ned over de forskellige trupper, vil det umiddelbart være Brøndby, der springer mest i øjnene med navne som Dominik Kasier, Besar Halimi og Josep Radosevic. Det samme var tilfældet sidste år, men her snød de unge AGF-drenge alle favoritterne og endte med at stryge helt til tops," udtaler Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, i pressemeddelelsen og uddyber:

"De var teknisk stærke, og så kunne man se, at de havde en god forståelse for spillet. Derudover blev de ledet af turneringens helt store profil, Tobias Sana, der spillede på et meget højt niveau. Det samme bliver tilfældet i år, og så har de endda fået tilført ekstra krydderi til holdet i form af Youssef Toutouh. Derfor tror vi også, at aarhusianerne igen kan lade sig hylde som kongerne af halgulvet."

Det er de fem traditionsrige Superliga-klubber fra Brøndby, OB, AGF, AaB og Vejle, der i aften dyster om indendørs-trofæet i en udsolgt Ceres Arena, hvor 5000 mennesker har købt billet. Og netop den udsolgte arena er også med til, at favoritpilen peger på AGF.

"Ceres Arena bliver propfyldt med hvidklædte tilhængere, og der er ingen tvivl om, at de vil gøre alt for at hjælpe deres helte frem mod endnu et trofæ til pokalskabet på Fredensvang. Selvom der selvfølgelig også kommer mange fans fra de øvrige klubber, så må det alt andet lige være en fordel at spille på hjemmebane," siger Morten Olsen i pressemeddelelsen.

Tjek alle odds på KMD Cup nedenfor eller på Bet25.dk.

jwh

Publiceret 11 January 2019 10:29