AGF vandt finalen i KMD Cup 2018 over OB. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

AGF vandt finalen i KMD Cup 2018 over OB. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Hjemmebane til forsvarende mestre:

AGF værter for KMD Cup

Store klubber deltager, når mesterskabet i indendørsstævnet KMD Cup skal forsvares

Brøndby, AaB, OB og Vejle Boldklub kigger samlet forbi Aarhus og Ceres Arena 11. januar, når AGF er værter for indendørsstævnet KMD Cup, og alle kampe bliver sendt live på TV3+.

KMD Cup blev for første gang afviklet i januar 2018, og det var en succes - ikke mindst for AGF, der hjemtog mesterskabet i Brøndby-Hallen.

Alle klubberne har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion

Hos AGF ser sportschef Peter ’PC’ Christiansen frem til at følge op på den gode start, KMD Cup fik.

"Vi glæder os til at være værter for KMD Cup. Vi har en arena, der egner sig godt til indendørsstævnet, og vi vil lægge os i selen for at skabe et spændende stævne for både tilskuere og tv-seere. Stævnet i Brøndby-hallen gav os nogle gode erfaringer, og vi har valgt at foretage enkelte justeringer, der skal skærpe den sportslige afvikling og gøre det endnu mere medrivende at overvære. Alle klubberne har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, og vi forventer en udsolgt Ceres Arena," siger Peter ’PC’ Christiansen i en pressemeddelelse.

Brøndby, AaB, OB og AGF har indgået en fireårig aftale om indendørsstævnet, hvor værtskabet går på skift mellem klubberne. I Aarhus gør Vejle Boldklub de fire klubber selskab, og stævnet afvikles som en alle-mod-alle-turnering, hvorefter nr. 1 og 2 mødes i finalen.

Showkamp med AGF-koryfæer

En del af underholdningen til KMD Cup vil også i 2019 være en showkamp, som denne gang kommer til at stå mellem Aarhus All Stars og AGF’s pokalvindere fra 1996, og her vil der blandt andre være mulighed for at opleve Lars Windfeld, Martin Jørgensen, Torben Piechnik og Henrik Mortensen gøre comeback i AGF-trøjen.

Som en del af konceptet med KMD Cup donerer værtsklubben et beløb til et godt formål i lokalsamfundet. AGF har valgt, at FC Grønnegade, der er et fodboldhold for socialt udsatte og tidligere misbrugere, skal tilgodeses.

"Vi har i forvejen et godt samarbejde med FC Grønnegade, der udfylder en vigtig, social rolle i Aarhus, og derfor var det nærliggende for os at donere en del af overskuddet – helt præcist 25.000 kroner – til dette projekt. TV3 Sport vil donere et tilsvarende beløb, og vi er glade for, at vi sammen kan give denne kontante håndsrækning til FC Grønnegade," siger Peter ’PC’ Christiansen.

dp

Info om billetsalg

    Billetterne til KMD Cup sættes til salg via de deltagende klubbers hjemmesider.

    Billetterne koster 150,- for voksne og 100,- for børn. Billetterne er ikke nummereret. Fans fra de fem Superliga-klubber vil få tildelt hver deres sektion.

    KMD Cup afvikles fredag den 11. januar i Ceres Arena. Dørene åbnes kl. 18:00, og første kamp vil blive sat i gang kl. 19:00. Finalen forventes at blive spillet cirka klokken 22:00.

Publiceret 04 December 2018 07:52