Sådan så det blandt andet ud på lægterne, da AGF hjemme tog imod AaB i Ceres Park

Sådan så det blandt andet ud på lægterne, da AGF hjemme tog imod AaB i Ceres Park Foto: Mikkel Berg Pedersen/ Ritzau Scanpix

AGF har vendt skuden:

Stor fremgang i antallet af tilskuere

AGF har i denne sæson oplevet stor fremgang i antallet af tilskuere, oplyser klubben på sin hjemmeside

Ikke siden 2009 har AGF haft et større tilskuergennemsnit på hjemmebane efter de første seks kampe i sæsonen i Ceres Park. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Således har 'De Hviie' i øjeblikket et tilskuergennemsnit på 10.811 mennesker på hjemmebane. Og det er noget højere end samme periode sidste år. Faktisk har 24,2 procent flere mennesker været til fodbold i Ceres Park i årets første seks hjemmekampe sammenlignet med samme periode sidste år, skriver AGF.

"Det er naturligvis meget glædeligt, at vi har så stor opbakning. Det viser, at Aarhus står bag os og det er vi glade, ydmyge og taknemmelige for. Men det er også et resultat af et målrettet arbejde de senere sæsoner, hvor vi - trods de åbenlyse udfordringer, vi har med et stort åbent atletikstadion - med flere nye tiltag og hårdt arbejde har ramt plet i forhold til de ønsker og behov vores publikum har," siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Søndag klokken 16.30 kommer der forhåbentlig igen mange mennesker i Ceres Park, når AGF hjemme møder Randers i Superligaen.

jwh

Publiceret 02 November 2018 20:44