Arkivfoto: Vildmedfoto.dk

Aarhusiansk invasion i Vejle: Får nyt udebaneafsnit

Der er så stor interesse for at overvære Vejle Boldklub mod AGF mandag aften, at AGF har fået tildelt ekstra billetter

Når AGF mandag aften møder Vejle Boldklub i det traditionsrige opgør i landets bedste fodboldrække, bliver det med stor opbakning fra AGF-fans. Klubbens tilhængere har således fået tildelt ekstra billetter, da Vejle Boldklub har åbnet op for at større udebaneafsnit. Det oplyser AGF på sin hjemmeside.

"Vi kan se, at interessen for kampen er stor - både her i Vejle, men også til udebaneafsnittet. Der er stadig en del billetter tilbage til afsnit K, der er vores faste udebaneafsnit. Men vi ønsker ikke, at skulle åbne det nye afsnit på selve kampdagen - det er forbundet med en række logistiske og praktiske opgaver for os. Så det er bedre at gøre i god tid. Så vi tager nu konsekvensen af den store interesse og åbner op for flere pladser til AGF's fans," siger økonomichef og billetansvarlige i Vejle Boldklub, Brian Kristensen, til AGF.dk

Med åbningen af det nye afsnit kommer AGF til råde over mere end 2.000 pladser til medrejsende aarhusianere.

Det er klokken 19 mandag aften, at Vejle Boldklub og AGF mødes på Vejle Stadion. AGF ligger nummer 11 i tabellen med to point, imens Vejle Boldklub er placeret på en sjetteplads med fire point.

jwh

Publiceret 30 July 2018 12:57