AGFs Tobias Sana jubler efter at have udlignet til 1-1 i Alka Superliga kampen mellem AGF og OB.

AGFs Tobias Sana jubler efter at have udlignet til 1-1 i Alka Superliga kampen mellem AGF og OB. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF slår OB i fodboldfest på Ceres Park

AGF vandt 3-2 over OB i flot fodboldkamp

AGF og OB gav tilskuerne en forrygende fodboldkamp i søndagens sommervarme på Ceres Park i Aarhus.

Udeholdet spillede flot fodbold i 1. halvleg og chokerede hjemmeholdet med et flot mål, inden der var gået to minutter. Troels Kløve satte sidste fod på et flot OB-angrab og gjorde tilskuerne tavse.

Efter 20 minutter var AGF så småt ved at komme sig efter chokstarten og fik udlignet på et lige så flot angreb. Kasper Junker spillede med hælen bolden ind til Daniel A. Pedersen, der lagde den videre ind i fødderne på Tobias Sana, der sikkert udplacerede OB's målmand til 1-1.

AGF's målmand Jovanovic hev en fantastisk parade ud af handskerne for at afværge en flugter fra kort afstand fra Nicklas Helenius. Nogle minutter før pausen kunne AGF's målmand til gengæld ikke gøre noget overfor en genial OB-scoring. Anders K. Jacobsen lobbede følt bolden frem til Troels Kløve, der helt fantastisk med ydersiden af foden flugtede bolden i mål til 2-1 til fynboerne.

Heldigt hoftemål

AGF var mere aggressive efter pausen, og det blev belønnet efter syv minutter. Et langt indkast fra Pierre Kanstrup blev af en OB-forsvarer headet ud i fødderne på Kasper Junker, der resolut hamrede bolden i mål med lidt hjælp fra en OB-fod.

Et øjeblik senere måtte målscorer Junker gå fra banen med en skade. Han blev skiftet ud med Martin Pusic, der et minut senere var heldig at bringe AGF foran 3-2. Det skete efter et godt løb og skud fra Jakob Ankersen, som strejfede Pusic på hoften, så bolden ændrede retning og snød målmanden.

OB sad på det meste af spillet og havde et par udmærkede muligheder for at udligne, men det sluttede 3-2 til AGF, som dermed har en lille fordel inden returopgøret om en uge i Odense.

Den samlede vinder af de to opgør skal møde vinderen af Hobro og SønderjyskE om en mulighed for at spille sig i Europa Cup.

Publiceret 06 May 2018 14:26