Bror Blume er ny i AGF.
Pressefoto fra AGF

Bror Blume er ny i AGF. Pressefoto fra AGF

AGF henter Bror Blume

Endnu en tidligere Lyngby-spiller skifter til AGF

AGF styrker midtbanen med den tidligere Lyngby-spiller Bror Blume, der har skrevet kontrakt med AGF frem til sommeren 2021. Skiftet er kommet i stand, efter Blume valgte at sige farvel til Lyngby i forbindelse med den økonomiske tumult i klubben.

Bror Blume  var i klubbens bronze-sæson sidste år en vigtig del af holdet, hvor han med et stort løbepensum og et godt blik for spillet fremstod som en af profilerne, skriver AGF i en pressemeddelelse.

"Bror er en intelligent fodboldspiller, der kan dække alle pladser på midtbanen. Han er dygtig til at finde plads til sig selv på banen og har et yderst godt blik for spillet. Han har gennemgået en god udvikling de seneste år i Lyngby - en udvikling, vi vil skubbe yderligere til i AGF," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

"Bror forstår også vigtigheden af at være hårdtarbejdende, dedikeret og ydmyg i forhold til spillet, og så giver han sig altid fuldt og helt for sit hold. Dermed har Bror ikke kun de fodboldmæssige kvaliteter, men han rummer også de værdier og den rette mentalitet, vi altid kigger efter hos nye spillere i AGF. Så vi er meget tilfredse med, at det nu er lykkedes at få Bror til AGF, og vi ser frem til at se ham i den hvide trøje, tilføjer sportschefen.

LÆS OGSÅ: Ny podcast om talentudviklingen i AGF

Selv siger spilleren:

"Jeg har haft mange gode år i Lyngby, men det var blevet tid til nye udfordringer for mig. Så da chancen for at komme til AGF opstod, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle slå til. Det er en meget attraktiv mulighed for at komme til en af de store klubber i Danmark, der er i gang med en spændende udvikling," siger Bror Blume, der i AGF bliver genforenet med træner David Nielsen.

"David Nielsen har en stor del af æren for, at jeg etablerede mig i Alka Superligaen og på Lyngbys førstehold. Så jeg er glad for, at jeg nu igen skal spille under ham. Men mest af alt er glad for, at jeg nu kan kalde mig AGF-spiller, og jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang," siger Bror Blume.

Han er 26 år og har spillet 141 kampe for Lyngby, hvor det er blevet til 19 scoringer.

Blume har første arbejdsdag i AGF i morgen, fredag 2. marts. Han får nummer 29 på ryggen.

Bror

Dagbladet BT har tidligere spurgt midtbanespilleren med det spøjse navn, om han har søskende, og hvad de kalder ham. Her er svaret:

"Jeg har tre papsøstre, og de kalder mig bare Bror. Det er et oldnordisk navn. Mine forældre havde en liste med ti navne hver, og der var det eneste, der var genganger på begge lister. Der var en person i deres opgang, der hed det samme, så jeg tror, at det var derfor, de begge havde skrevet det ned. Hvis jeg møder mennesker, jeg ikke kender, eller bestiller mad, bruger jeg tit bare Emil, som jeg hedder til mellemnavn," svarede Bror Blume.

Da Bror Blume blev født for 26 år siden, var det et uhyre usædvanligt navn for drenge i Danmark.

I de senere år er det blevet mere almindeligt med omkring 15 'brødre' om året, skriver min-mave.dk

 

Publiceret 01 March 2018 18:45