Her ses Anders Antonsen i sit Forza-tøj, han selv har været med til at designe. Foto: Martin Jørgensen

Her ses Anders Antonsen i sit Forza-tøj, han selv har været med til at designe. Foto: Martin Jørgensen

Anders Antonsen får historisk stor sponsoraftale

På et pressemøde offentliggjorede 20-årige Anders Antonsen sin nye lukrative sponsoraftale med Forza

Af
Af Martin Jørgensen

Den aarhusianske badmintonkomet Anders Antonsen løftede 9. februar sløret for en ny stor sponsoraftale, der, ifølge Martin Lundgaard Hansen, direktør Forza, er den største i historien:

“Vi er glade og stolte over at lave en fem-årig aftale med Anders. Det er ikke nyt, at vi har et samarbejde med Anders, men det er nyt på den måde, som det kommer til at fungere på fremadrettet.”

Aftalen betyder, at Anders Antonsen fremover kommer til at deltage i produktudviklingen af det tøj og udstyr, som han skal bruge på og uden for banen.

“Anders har den helt rigtige profil for os. Han er ung, fremadstormende og har kant. Det er den største aftale, vi nogensinde har lavet med en spiller, og det viser bare, at vi virkelig tror på, at Anders kan gå hele vejen,” fortæller Martin Lundgaard Hansen.

LÆS OGSÅ: Farmand arbejder, mens brødrene Antonsen spiller semifinale

Hovedpersonen selv er også ovenud lykkelig for den nye aftale.

“Jeg er virkelig stolt over denne aftale, som er et skridt i den rigtig retning for mig. Det er super fedt, at jeg kommer til at være med til at sætte mit eget præg på mit tøj, og det ser jeg meget frem til,” siger Anders Antonsen og tilføjer:

“Det er spændende, at jeg kan være med til at lave detaljer og give mit tøj et andet udtryk.”

Publiceret 09 February 2018 18:00