Slut i AGF:

Duncan skifter til polsk bundklub

Den 32-årige angriber forlader AGF til fordel for polsk fodbold

Tirsdag fik AGF-angriber Morten Duncan Rasmussen liv at forlade træningslejren i Portugal for at forhandle sine personlige vilkår på plads, samt gennemgå et lægetjek med henblik på en transfer.

Det er nu faldet på plads og han skifter dermed med øjeblikkelig virkning, skriver AGF i en pressemeddelelse. 

Duncan skifter til klubben Pogon Szczecin, som ligger på en sidsteplads i den bedste polske liga og har fire sejre i 21 kampe.

"Duncan har fået mulighed for et sidste udenlandseventyr, og det vil vi ikke stå i vejen for. Det er ingen hemmelighed, at Duncan ikke havde udsigt til at spille så meget, som han tidligere har gjort, hvad der naturligvis ikke er tilfredsstillende for en ambitiøs angriber som ham. Så sammenholdt med hans ønske om at komme ud en måske sidste gang, er det her den bedste løsning for alle parter. Vi ønsker Duncan alt det bedste og held og lykke med de nye udfordringer i Szczecin," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

LÆS OGSÅ: AGF-legende får selskab af Neymar på eksklusiv liste

Morten Duncan Rasmussen debuterede for AGF tilbage i 2002, og efter ophold i en række udenlandske og andre danske klubber fik han comeback i den hvide trøje i 2016.

Det er siden blev til 30 må, og i foråret 2017 blev han den mest scorende spiller i Alka Superligaens historie, da han scorede sit mål nummer 140 i en kamp mod Viborg FF.

"Duncan har en stor plads i AGF's nyere historie. Men i lyset af udsigterne til en begrænset spilletid og det faktum, at vi råder over flere dygtige angribere i truppen, har vi accepteret hans ønske om et klubskifte i en søgen efter mere spilletid. Så nu ser vi fremad, og vi er fuld af fortrøstning for fremtiden med det talentfulde kobbel af dygtige offensive spillere, vi råder over i truppen," siger sportschef Peter Christiansen.

I indeværende sæson er Morten Duncan Rasmussen noteret for 19 optrædener i den hvide trøje og fire mål.

dp

Publiceret 30 January 2018 20:47